U KAFANI SU SE OPIJALI DO JUTRA! Ovako su se provodili Sinan i Džej, od cifre koju su plaćali u provodu će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

20.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači su se opuštali za sve pare.

U KAFANI SU SE OPIJALI DO JUTRA! Ovako su se provodili Sinan i Džej, od cifre koju su plaćali u provodu će vam se zavrteti u glavi!

Foto: Shutterstock, Vladimri LUkic, E stock

Pevač i tekstopisac Dejan Živić javnosti je poznat po duetskoj pesmi koju je snimio s pevačem Ćemom 2012, a zbog života na relaciji Nemačka-Srbija bio je u prilici da upozna i sarađuje s mnogim poznatim imenima, a neke od njih su legende naše muzičke scene poput Džeja Ramadanovskog i Sinana Sakića, o kojima je otkrio malo poznate detalje.

Foto: ATA Images

Sinan Sakić

 

Jedna situacija koju je podelio s javnošću otkriva koliko su Džej Ramadanovski i Sinan Sakić bili boemi, zaljubljeni u kafanu i viski.

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

 

 

- Snimao sam prvi CD i u nekom trenutku u studio ulaze Sinan i Džej. Iskreno, obuzela me je užasna trema. Zamislite da treba da pevate, a slušaju vas takva dva pevača. Oni su ozbiljne legende i, pored toga, bili su veliki ljudi. Videli su da imam tremu, pa su me njih dvojica bodrila, ma ušla su u gluvu sobu, pokušavala da me opuste, jednostavno davala mi vetar u leđa. Zamolio sam ih da odu do obližnje kafane, popiju piće na moj račun dok ja snimim pesme, pa ćemo se moj saradnik i ja njima pridružiti. Bili su rado viđeni gosti u kafani, konobari su ih najbolje poznavali. Kad smo stigli u kafanu, konobar je prišao i rekao da su popili dva viskija u iznosu od 500 evra. Reč je reč, pošao sam da platim. U tom trenutku konobar me je samo potapšao po ramenu i rekao da su Sinan i Džej hteli da se našale sa mnom i da su platili ceh i pozdravili me - ispričao je pevač.

Foto: Youtube/Dejan Zivic Offiical

Dejan Živić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading