TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ KRIJE VERENIČKI PRSTEN? Ovo je svima promaklo!

Autor:

Zabava

19.03.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica staje na ludi kamen?

TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ KRIJE VERENIČKI PRSTEN? Ovo je svima promaklo!

Foto: TV Pink/printscreen

Katarina Živković

U večerašnjem izadnju Amidži šoua, popularna pevačica Katarina Živković iznenadila je publiku otkrivši da se nalazi u petom mesecu trudnoće. Iako se o ovome dugo spekulisalo u medijima pevačica nije želela da se oglašavanje, nego je tek večeras prvi put otvoreno govorila o drugom stanju. Kaća je sa osmehom na licu otkrila da je u srećnoj vezi već šest godina. 

Pored toga, mnogima je promaklo da nosi verenički prsten na levoj ruci, što je podstaklo spekulacije o mogućoj skoroj svadbi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Prsten Kaće Živković

Katarina je takođe tokom emisije rekla kako je ovo njeno prvo gostovanje u kom će pričati o blagoslovenom stanju i da će nakon emisije povlači iz medija, kako bi u miru uživala u ostatku svoje trudnoće, a onda i dočekala svoje prvo dete. 

- Ovo je moje prvo oglašavanje, nakon ovoga se povlačim u medijsku ilegalu! Zahvalila bih se svim novinarima koji su poštovali da o tome javno ne govorim, razlog je o tome da strah sve bude kako treba! Ovo je blagoslov od boga, imala sam druge planove, završila sam album, ali ovaj život mali u meni je prioritet! Iz tog razloga se povlačim i odmaram - priznala je Katarina Živković. 

Republika

Foto: Amig show

Katarina Živković

Podsetimo, pevačica Kaća Živković je nedavno kod voditeljke Milene Videnović prvi put iznela detalje svoje veze, pa opisala čime je osvojio njen partner sa kojim čeka bebu.

- Ja verujem u svog partnera i uvek treba birati partnere koji veruju u vas i koji će u vama gledati jaku, nezavisnu, uspešnu, poslovnu ženu. Mislim da jaka žena uvek bira jakog muškarca. Što se trudnoće tiče, ja već izvesno vreme ističem da želim da se ostvarim kao majka i da je to meni ogromna zelja

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading