VANREDNO UKLJUČENJE JELENE KARLEUŠE: Pevačica otkrila ŠOK istinu o Marini Tucaković - OVE reči su izazvale HAOS!

Autor:

Zabava

19.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša odlučila da progovori!

VANREDNO UKLJUČENJE JELENE KARLEUŠE: Pevačica otkrila ŠOK istinu o Marini Tucaković - OVE reči su izazvale HAOS!

Foto: ST/D. Kadić, Ata Images

Popularna reperka Mimi Merdedez pojavila se sinoć na promociji albuma "Lavina", koji je izdala pevačica Nikolija Jovanović, a za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa portala Republika, otkrila je kakvo mišljenje ima o pevačici Jeleni Karleuši, sa kojom je sarađivala na njenim novim albumima ,,Alfa" i ,,Omega". 

Foto: ST/Dragan Kadić

Mimi Mercedes

Tim povodom se oglasila i Jelena Karleuša, te je objavila fotografiju mlade reperke Mimi kojoj je imala da poruči kompliemnte i uporedila je sa pokojnom Marinom Tucaković:

- Srce moje! Divan čovek i veliki, veliki talenat! Profesionalna, lojalna, divna energija! Versatilnost u pisanju tekstova od repa do turbo folka na način koji ja od Marine Tucaković nisam videla, a opet sasvim nov pristup. Uvek najviše volim te voli ono što te ubilo - napisala je Jelena Karleuša na Instagram storiju i tagovala Mimi. 

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša o Mimi Mercedes

Najbolja saradnja koju sam imala je sa Karleušom, tekst koji sam pisala za nju i Devita, baš mi je bilo prelepo... - izjavila je Mimi o Jeleni Karleuši. 

Mimi se osvrnula i na njen tvit, koji je digao veliku prašinu u javnosti. Naime, ona je tokom takmičenja "Pesma za Evroviziju" udarila na članove stručnog žirija zbog Anđele Ignjatović Breksvice.

- Nisam prozvala Sajsi i Mariju, prozvala sam Mariju. Nisam se čula sa njom, ali sam se videla sa Sajsi. Koga zanima šta je pisalo, neka ide na moj Tviter, genijalan mi je nalog. Ima mnogo zabavnih tvitova. Mariju nisam nikad upoznala, samo mi je bio bezveze taj potez. Ja sam jedna "neutralna veličina". Ja bih isto poslala Teya Doru... Ali kako se zahuktalo sve oko jednog tvita, moraću ja sledeće godine na "Evroviziju" - istakla je Mimi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading