ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OPSEDNUTA KARLEUŠOM: Jelena u društvu Mie Kalife, nije mogla da skine pogled sa nje! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

03.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša u društvu poznate dive filmova za odrasle.

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OPSEDNUTA KARLEUŠOM: Jelena u društvu Mie Kalife, nije mogla da skine pogled sa nje! (GALERIJA)

Foto: Miloš Miletić

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša i kontroverzna zvezda filmova za odrasle, Mija Kalifa, su prošetale pistom za poznati brend "Windowsen" na Paris Fashion Week-u, izazivajući veliku pažnju javnosti.

Ova neočekivana saradnja između Jelene Karleuše i Mije Kalife izazvala je buru emocija i komentara među modnim blogerima, poznatim ličnostima i ljubiteljima mode. Jelena Karleuša je sinonim intrigantnog i odvažnog stila, dok je Mija Kalifa poznata po svom samouverenom izražavanju i stavu. Njihov zajednički nastup na Paris Fashion Week-u definitivno je bio iznenađenje za mnoge.

Karleuša je podelila snimak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kako je teklo njihovo upoznavanje iza scene. U snimku se vidi kako su Jelena i Mija jedna drugoj hvalile izgled, dok je Kalifa oduševljeno komentarisala našu zvezdu.


Brend "Windowsen" nije nepoznat među svetskim zvezdama, budući da ga nose brojne poznate ličnosti poput Rihanne, Pabla Vittara, Megan Thee Stallion, Winnie Harlow, Tamte i mnogi drugi. Njegova popularnost i prepoznatljiv stil privlače pažnju kako javnosti, tako i svetskih trendsetera.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša sa Miom Kalifom u društvu

 


Ovaj nastup na Paris Fashion Week-u definitivno je bio jedan od najzapaženijih događaja, a Jelena Karleuša i Mija Kalifa su svojom pojavom ostavile snažan utisak na modnu scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading