OVAKO SARAĐUJE GAGI JOVANOVIĆ SA ZETOM: Bacili se na ozbiljan posao, nećete verovati šta ih je ZATEKLO NA PUTU! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac uživa u zajedničkim radovima sa suprugom svoje ćerke!

OVAKO SARAĐUJE GAGI JOVANOVIĆ SA ZETOM: Bacili se na ozbiljan posao, nećete verovati šta ih je ZATEKLO NA PUTU! (FOTO+VIDEO)

Foto: instagram.com

Glumica Anđela Jovanović i bivši atletičar Mihail Dudaš uživaju u braku pola godine, a svoje romantične trenutke rado dele na društvenim mrežama. Poznato je da Anđelini roditelji, naši slavni glumci Branka Pujić Dragan Gagi Jovanović, često provode vreme sa njima i da imaju sjajan odnos. 

Mihail je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram oduševio brojne pratioce, kad je podelio zanimljive kadrove kako sa Anđelinim ocem Gagijem uživa u prirodi. Njih dvojice su udruženim snagama radili na kući, a društvo im je pravio i pas, sa kojim su obojica pozirali. 

Posebnu pažnju privukao je i jedan snimak, na kom su im krave preprečile put, koji je posebno nasmejao sve njihove pratioce, a kako je sve to izgledalo možete da pogledate u nastavku ovog teksta. 

 

 

Porodica Jovanović, podsetimo, ima kuću na Zlatiboru. Do vikendice ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima.

- Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija - priznao je svojevremeno Gagi za "Al Jazeeru".

Republika

Foto: Instagram.co

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš

Inače, mlada glumica i njen partner stali su na "ludi kamen" u junu ove godine i to u tajnosti, nakon čega su u javnost isplivale fotografije sa njihovog bajkovitog venčanja. Tada su okupili samo užu rodbinu i najbliže prijatelje, koji su uživali u čaroliji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading