BJELO, DA LI SI ZABORAVIO MOJ BROJ? Lečić isprozivao nekadašnjeg prijatelja uživo u programu: Časno je i muški da se pozove DRUG KOJI STRADA!

Autor:

Zabava

10.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lečić se razočarao u Bjelogrlića zbog toga što ga nije nazvao kad mu je, kako kaže, bilo najteže!

BJELO, DA LI SI ZABORAVIO MOJ BROJ? Lečić isprozivao nekadašnjeg prijatelja uživo u programu: Časno je i muški da se pozove DRUG KOJI STRADA!

Foto: printscreen/RTV Pink, Tanjug/Vladimir Šporčić, instagram.com/tanja_savic_private

Glumac Branislav Lečić bio je gost voditeljke Jovane Jeremić u emisiji "Novo vikend jutro", gde je govorio o tužbi koju je podneo protiv koleginice Anđele Jovanović, koja je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva".

Celu Lečićevu izjavu o ovoj tužbi, koju je povezao i sa slučajom Danijele Štajnfeld, možete pročitati klikom na link OVDE. U nastavku programa, Jovana ga je upitala da li mu neko smešta priče, a on je progovorio o Draganu Đilasu i Draganu Bjelogrliću.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lečić smatra da Đilas želi da ga skloni iz političkog života

- Glavno pitanje za vas, da li mislite da vas neko politički namešta? Kad kažem neko, vođa trenutno opozicije, Dragan Bjelogrlić ili neka druga ekipa... Da li mislite da vas Dragan Đilas namešta? - upitala je Jovana Jeremić.

- Ja mislim da on (Đilas) u političkom smislu želi da me apsolutno izbaci iz kombinacije. I da je to uradio uspešno preko ovog slučaja (Danijele Štajnfeld). Ja nemam dokaze za to, mogu samo da pretpostavljam. Imam priče od relevantnih ljudi, koji su saznavali i dva meseca pre nego što je cela priča krenela, preko "Njujork Tajmsa", tu smo saznali da se ta stvar priprema. Preko demokrata sam saznao - rekao je Lečić o Đilasu, pa prešao na Bjelogrlića.

- Što se Bjele tiče, Bjela je moj drugar. U trenutku kad mi je bilo teško, nikad mi se nije javio. A ja sam siguran da Bjela zna mnogo više o slučaju Danijela Štajnfeld, nego ja. Bilo bi krajne časno, muški i prijateljski da se pozove drug koji strada, da kažeš neku reč. To bi bilo logično. Šta se desilo u našem društvu, pa je nestalo etike? - zaključio je on u emisiji.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lečić o prijateljstvu sa Bjelom i tome koliko se razočarao u njega

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
miki

10.03.2024 12:11

Jeste sve ti verujemo ,kao i Oskaru

doktorka

10.03.2024 20:23

Desilo se to da se saznalo da si manijak i silovatelj :(

Odgovori 11 5