NISU TO MALE PARE, ŠOKIRAO ME JE: Cakana raskrinkala KOLEGU, odbio je PREKO PORUKE, a ovo je razlog!

Autor:

Zabava

16.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cakana otkrila da je Peđa Medenica odbio da nastupa na privatnoj proslavi!

NISU TO MALE PARE, ŠOKIRAO ME JE: Cakana raskrinkala KOLEGU, odbio je PREKO PORUKE, a ovo je razlog!

Foto: Promo foto, Republika

Popularna pevačica Dragica Radosavljević Cakana šokirala je javnost svojim priznanjem. Naime, ona je otkrila da ju je kolega Peđa Medenica odbio kad ga je pre nekoliko godine pozvala da gostuje na rođendanu ćerke njene prijateljice.

Tada ju je iznenadio odogovrom.

- Ćerke moje drugarice obožavaju kako Peđa peva i pitale su me da li ga poznajem. Ja ne znam da li se on seća tog mog poziva, devojčice su htele da im za taj rođendan baš peva on. Ja nađem negde telefon, okrenem ga i pomislila sam on je moj zemljak, hoće sto posto da prihvati kad ga ja zamolim. To je bila pozamašna cifra da otpeva pet pesama. Kaže on meni da ne peva to. Ja sam bila šokirana, nisu to male pare! Ljudi su imućni i želeli su svojoj deci da ispune želju. Zahvalio mi se od srca i rekao da ne radi privatna veselja - otkrila je pevačica.

Republika

Foto: republika

Cakana otkrila kako ju je Medenica odbio

Podsetimo, i sam Peđa je svojevremeno priznao da ne prihvata privatna veselja i takve vrste nastupa.

- Ja ne radim privatne zabave, pre 24 godine sam počeo da pevam i trinaest godina sam radio samo privatna veselja, svadbe. To je pravi izraz, smučilo mi se. Kad sam počeo da radim klubove, odmorio sam se. Tada sam prestao da radim zabave, ali kod svih, sigurno bih prihvatio Cakanin poziv da sam radio bilo gde, ali da neko čuje da da sam radio negde, a kod njega nisam, to nikada nisam sebi dozvolio - objasnio je Peđa Medenica u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Peđa Medenica ne nastupa na privatnim veseljima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading