DRAGANI MIRKOVIĆ STIGLA POSEBNA PODRŠKA: Sandra Rešić dojurila u Niš!

Autor: O.B./P.R.

Zabava

15.03.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić spremna za večerašnji spektakl u Nišu!

DRAGANI MIRKOVIĆ STIGLA POSEBNA PODRŠKA: Sandra Rešić dojurila u Niš!

Foto: Vladimir Lukić

Folk zvezda Dragana Mirković stigla je na koncert u Nišu, pred večerašnji spektakl, a portal Republika našao se na licu mesta. Kao i na prethodnim koncertim, Dragani Mirković će se večeras na bini pridružiti pevačica Sandra Rešić, ćerka Nina Rešića, koji je bio veliki kućni prijatelj sa estradnom damom koja traje već 40 godina na muzičkoj sceni. 

Foto: Vladimir Lukić

Sandra Rešić

 

Podsetimo, Sandra Rešić je već bila specijalni gost na koncertu Dragane Mirković u Štark areni, gde su ukrstile glasove i otpevale veliki hit Nina Rešića. 

Tim povodm, Sandra je i večeras došla, te sa nama podelila prve utiske nakon nastupa sa legendarnom Draganom Mirković. 

- Imala sam strašnu tremu sinoć, tresla sam se cela. Trudila sam se da ne zaplačem. Ono od sinoć je za mene do sada najveći uspeh u mojoj karijeri. Sad moram da idem da se spremam. Ljubim vas - rekla je pevačica i ušla u Arenu.

Foto: Vladimir Lukić

Sandra Rešić na koncertu Dragane Mirković

Dva velika koncerta u Areni su prilika da se proslavi značajan jubilej u karijeri Dragane Mirković, a veličanstvena atmosfera, rekordna posećenost i impresivni specijalni efekti su samo dodatno istakli značaj ovog događaja.

Pevačica Dragana Mirković je još jednom potvrdila svoj status kraljice narodne muzike, privlačeći ogromnu pažnju javnosti i ostavljajući neizbrisiv utisak svojim nastupom u Štark Areni. Ovaj koncert će svakako ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih događaja u karijeri ove popularne pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading