"MORAM DA BUDEM SKROMNA..." Pevačica šokirala priznanjem, mesečno joj treba bar 3.000 EVRA za normalan život!

Autor:

Zabava

15.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković ovom izjavom pokrenula je lavinu komentara!

"MORAM DA BUDEM SKROMNA..." Pevačica šokirala priznanjem, mesečno joj treba bar 3.000 EVRA za normalan život!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Marina Visković nedavno je izazvala veliku buru na društvenim mrežama svojom izjavom da ne može da preživi mesec sa manje od nekoliko hiljada evra. Ova njena izjava izazvala je toliko reakcija da je Marina postala glavna tema svih društvenih mreža, uz izazivanje besa kod nekih ljudi.

Gostujući u emisiji "Amidži šou", Marina je dobila škakljivo pitanje o svojim finansijskim navikama. Iako se u početku snebivala da odgovori, na kraju je priznala da joj je potrebno oko 3.000 evra mesečno da bi normalno funkcionisala. 

- Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? Oko 3.000 evra - pitao ju je voditelj.

- Evo sad razmišljam... Minimum... Moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lepo si procenio, zaista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa finansijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mesečno, sigurno - istakla je Marina Visković pre par godina kod Ognjena Amidžića u emisiji.

Republika

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visklović

Podsetimo, prošle godine Marina je odvela svoju majku na luksuzno putovanje koje je trajalo čak 10 dana, a za koje je iskeširala neverovatnih 7.000 evra. Ovo izdanje je dodatno podgrejalo diskusiju o njenim finansijskim navikama i potrošačkim navikama.

Marinina izjava o potrebnoj svoti od 3.000 evra mesečno izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili nezadovoljstvo i nevericu, dok su je drugi podržali u otvorenom iznošenju svojih finansijskih navika. Ova tema je postala predmet rasprave među korisnicima društvenih mreža, a mišljenja su bila podeljena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marina Visklović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading