ZAVIRITE U KREVET NATAŠE BEKVALAC: Pevačica otkrila sa kime provodi noći!

Autor:

Zabava

15.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac pokazala sa kim provodi vreme!

ZAVIRITE U KREVET NATAŠE BEKVALAC: Pevačica otkrila sa kime provodi noći!

Foto: RTV Pink

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac već decenijama intrigira javnost svojim životom i karijerom. Njena lepota i energija na sceni oduvek su bili predmet divljenja, ali i pažljivog praćenja medija, posebno kada je reč o njenom emotivnom životu.

Nataša je kroz godine bila predmet brojnih medijskih spekulacija o svojim ljubavnim vezama. Njeni "promašeni" odnosi su često bili tema naslovnih strana, ali pevačica je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim iskustvima. Iako je sada u ulozi majke i posvećuje se svojim ćerkama Hani i Katji, Nataša je istakla da još uvek nije naišao "onaj pravi" koji bi je privukao.

Foto: Instagram.com

Nataša Bekvalac

 


Kada nije na sceni, Nataša uživa u vremenu provedenom sa svojom porodicom, a posebno sa svojim ćerkama. Aktivna je na društvenim mrežama gde redovno deli fotografije i snimke iz svakodnevnog života sa svojim pratiocima. Nedavno je oduševila mnoge pokazujući svoj intimni kutak - spavaću sobu u kojoj je veći deo kreveta rezervisan za njenog psa.

Iako su mnogi mislili da će Nataša konačno otkriti svog emotivnog partnera, ona je iznenadila sve pokazujući da je njen verni ljubimac taj koji zauzima najviše mesta u krevetu. Ova neobična situacija dodatno je osvetlila Natašinu ljubav prema životinjama i pokazala njen intimni odnos sa svojim četvoronožnim prijateljem.

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac

 


Nataša Bekvalac je primer samosvesti i snage, kako na sceni, tako i u svom ličnom životu. Njen stav o ljubavi i slobodi jasno pokazuje da je fokusirana na emotivno ispunjenje, bez obzira na medijske spekulacije. Dok javnost i dalje prati svaki njen korak, Nataša nastavlja da živi svoj život onako kako sama želi, bez obzira na tuđa očekivanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading