NAŠ PEVAČ ŽRTVA TEŠKE PREVARE: Hitno se oglasio, ovo su svi detalji!

Autor:

Zabava

15.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović se obratio pratiocima na društvenim mrežama!

NAŠ PEVAČ ŽRTVA TEŠKE PREVARE: Hitno se oglasio, ovo su svi detalji!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač Isak Šabanović nedavno je postao meta prevare na društvenoj mreži Instagram, gde se pojavio lažan profil koji se predstavljao kao on i komunicirao sa fanovima u njegovo ime. Ovakvi slučajevi su česta pojava među javnim ličnostima, ali je Šabanović odmah reagovao kako bi demantovao lažne navode.

Lažni profil na Instagramu je komunicirao sa fanovima u ime pevača, zahvaljujući im na podršci i ljubavi koju su mu pružili. Takođe, lažni korisnik je izneo tvrdnje da traži osobu kojoj može da veruje i koja bi obavila određene zadatke umesto njega, bez znanja njegove uprave. Međutim, pevač je odmah reagovao kako bi demantovao ove tvrdnje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Isak Šabanović

Isak Šabanović je brzo reagovao na lažne navode, ističući da ne stoji iza pomenutog profila. Na svom zvaničnom nalogu, kratko je demantovao lažne tvrdnje, označivši ih kao lažne. Ovakva brza reakcija je važna kako bi se sprečilo širenje dezinformacija i zaštita imidža javne ličnosti.

Republika

Foto: instagram.com

Isak Šabanović ima problem sa lažnim profilom

- Hvala vam što ste lajkovali moju stranicu, podrška kojom ste me obasuli, nadam se da nikada nećete prestati da slušate moju muziku. Poslao sam vam zahtev sa svrhom, bio sam prezauzet emisijama i mnogim drugim. Hvala svima na ljubavi i podršci, cenim. Tražim nekoga kome definitivno mogu da verujem jer ima nekoliko stvari koje treba da uradim i o kojima treba da se pobrinem, a da moja uprava ne zna to. Tako da mi treba neko od mojih vernih obožavalaca da to uradi umesto mene - napisao je korisnik ove društvene mreže koji se nalazi iza lažnog naloga. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading