PEVAČICA SAHRANILA MUŽA I DETE: U roku od tri godine proživela strašne TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

15.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna ispovest Andrijane Božović!

PEVAČICA SAHRANILA MUŽA I DETE: U roku od tri godine proživela strašne TRAGEDIJE!

Foto: printscreen/youtube.com

Crnogorska pevačica Andrijana Božović doživela je pre tri godine ogromnu porodičnu tragediju kada je izgubila muža i dete. Ovaj bolan gubitak ostavio je dubok trag na njenoj duši, ali hrabra pevačica je pronalazila snagu da nastavi dalje.

U jednom intervjuu za crnogorske medije, Andrijana je podelila svoje iskustvo i poslala snažnu poruku o prihvatanju teških životnih situacija. Istakla je da je suočavanje sa gubicima i tragedijama nešto što ne možeš izbeći, ali da je važno odabrati hrabrost i nastaviti dalje, umesto da se zatvorimo u tugu i samosažaljenje.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Andrijana Božović

- Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje - rekla je pevačica pre tri godine. Ona je otkrila kako je uspela da prebrodi težak period:

- Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što nema ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis - prenosi Blic. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Andrijana Božović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading