POVUKLA SE IZ JAVNOSTI ZBOG TRUDNOĆE: Sanja Kužet pokazala STOMAK - evo kako izgleda BUDUĆA MAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka uživa u trudničkim danima!

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI ZBOG TRUDNOĆE: Sanja Kužet pokazala STOMAK - evo kako izgleda BUDUĆA MAMA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dugogodišnja voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužet povukla se iz javnosti zbog trudnoće, a na njeno mesto došla je pevačica Ana Sević. Ona sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje još jednog sina. Podsetimo, par već ima sina Strahinju, a Nemanja iz prvog braka ima i sina Andriju.

Sanja na svojim društvenim mrežama s vremena na vreme objavi šta radi, a danas je pokazala svoj stomak u više odevnih kombinacija. U više stajlinga i sa osmehom na licu pozirala je i otkrila koliko se dobro oseća u blagoslovenom stanju.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Ono što se da primeiti je da voditeljka blista od sreće i da jedva čeka da se ponovo ostvari u ulozi majke.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet blista od sreće

Inače, Strahinja, pokazuje interesovanje za košarku, dok mlađi sin trenira fudbal i strastveni je navijač Crvene zvezde. Uz to, Sanja je otkrila da je njen mlađi sin već sa nepunih pet godina odlazio na kampove sa svojim fudbalskim timom, pokazujući izuzetnu posvećenost i ljubav prema sportu. Iako je ovo za mnoge roditelje neobično, Sanja je podržala sina u ostvarivanju njegovih želja, ističući važnost prepoznavanja i podrške dečjim interesovanjima.

Sanja je priznala da joj je bilo teško da se odvoji od mlađeg sina kada je odlazio na kamp u Bugarsku. Ipak, uz podršku i poverenje u sinovu posvećenost, uspela je da prebrodi ovo iskustvo. Tokom boravka na kampu, njen sin nije koristio telefon kako bi se potpuno posvetio fudbalskim aktivnostima, što je pokazalo njegovu samostalnost i strast prema sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading