PEVAČ SE SLOMIO NA SAHRANI ŽANE OKUKE: Hvata se za glavu od TUGE I BOLA, ne može da prežali njenu preranu SMRT! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač se pojavio na sahrani ćerke našeg proslavljenog fudbalskog trenera!

PEVAČ SE SLOMIO NA SAHRANI ŽANE OKUKE: Hvata se za glavu od TUGE I BOLA, ne može da prežali njenu preranu SMRT! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Nemanja Pancic

Danas se na groblju Orlovača održava sahrana Žane Okuke, ćerke slavnog srpskog fudbalskog trenera Dragana Okuke. Porodica, rodbina i prijatelji su se sakupili u velikom broju. Izjave saučešća se primaju u kapeli od 11.00 časova, a sahrana počinje u 12.00 časova.

Među ožalošćenima se našao i popularni pevač Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac. On se slomio na sahrani mlade Žane i držao za glavu, čekajući da oda poslednju počast.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Peđa Blizanac na sahrani Žane Okuke

Žana je rođena 14. jula 1988. godine, a preminula je u 36. godini nakon teže bolesti. 

Ova tragedija je ostavila Srbiju u suzama, a na njenom poslednjem ispraćaju pojavio se veliki broj kolega i prijatelja njenog oca. Prisutan je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, kao i trener Partizana Igor Duljaj.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Isntagram

Sahrana Žane Okuke

Od Žane su se juče oprostile i druge poznate ličnosti, između ostalog, njena prijateljica, manekenka Kristina Perić, ali i pevači Nikola Rokvić i Željko Samardžić.

Žana Okuka se dugo borila sa teškom bolešću, a porodica joj je bila maksimalno posvećena tokom tog perioda. Njenim odlaskom, ostaje sećanje na njen svetli osmeh, blagost i radost koju je nosila. Mnogi će je pamtiti po tome.

Reakcije na vest o Žaninoj smrti ne jenjavaju, a mnogi su se putem društvenih mreža oprostili od nje, izražavajući tugu i sećanje na dragocenu osobu koja je izgubila bitku sa bolešću. Njen odlazak ostavlja prazninu koju će osećati mnogi, ali će sećanje na nju živeti kroz sve one koji su je poznavali i voleli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading