"OVAKO SE PONOSI SVOJIM NAJBOLJIM - NEKO PIVOM, NEKO SPORTISTOM" Predsednik Vučić i šef Bavarske razmenili poklone (FOTO)

Autor:

Vesti

15.03.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od istaknutih momenata ovog susreta bio je poklon koji je Vučić uručio Zederu - reket najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

"OVAKO SE PONOSI SVOJIM NAJBOLJIM - NEKO PIVOM, NEKO SPORTISTOM" Predsednik Vučić i šef Bavarske razmenili poklone (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Današnji susret između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prvog čoveka Bavarske, Markusom Zederom, predstavlja značajan korak ka jačanju bilateralnih odnosa između Srbije i Nemačke. Bavarska, kao najmoćnija nemačka savezna pokrajina, igra ključnu ulogu u ekonomiji i politici Nemačke, te je ova poseta bila od izuzetnog značaja za obe strane.

- Ovako se ponosi svojim najboljim - neko pivom, neko sportistom. Pokazali smo @markus.soeder kakvo je srpsko gostoprimstvo i poklonili mu reket najboljeg tenisera sveta, a našeg @djokernole ! Ja ću se već nekako snaći sa kriglom nadaleko čuvenog bavarskog piva - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

 

 

Jedan od istaknutih momenata ovog susreta bio je poklon koji je Vučić uručio Zederu - reket najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Ovaj gest predstavlja simboličan spoj srpske sportske izuzetnosti i želje za produbljivanjem veza između Srbije i Bavarske. Vučićeva izjava na Instagramu dodatno naglašava srpsko gostoprimstvo i spremnost da se pokaže poštovanje prema značajnim gostima.


Jedan od najznačajnijih momenata ovog susreta bio je i trenutak kada je Vučić uručio Zederu Orden Republike Srbije na lenti. Orden Republike Srbije je visoko priznanje koje se dodeljuje za izuzetne zasluge i doprinos u različitim oblastima, te je njegovo dodeljivanje Zederu dodatno naglasilo važnost ovog susreta i saradnje između Srbije i Bavarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (38)

Loading
Maja

15.03.2024 16:17

Ponosni smo na našu Srbiju i našeg Noleta.

Tanja

15.03.2024 16:19

Srbija je oduvek bila dobar domaćin, Vučić je dao prelep poklon našem prijatelju.

Vuk

15.03.2024 16:19

Lepa poseta ,verujem na medjusobno zadovoljstvo!

Ana

15.03.2024 16:23

Ovakva prijateljstva treba negovati.