ZBOG OVOGA JE ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Lidija Vukićević dugo izbegava jednu stvar! Povela se polemika na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

15.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica našla recept za vitku liniju.

ZBOG OVOGA JE ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Lidija Vukićević dugo izbegava jednu stvar! Povela se polemika na društvenim mrežama!

Foto: Instagram/printscreen

Glumica Lidija Vukićević više puta je pričala o tome kako se neguje i uspeva da izgleda mladoliko u svojim godinama, a odluka da davno prestane da jede meso najbolja je u skupu onih koje je donela. Glumica je otvoreno pričala o tome čega se pridržava, pa tako savetuje i sve ljude oko sebe da povedu računa o sebi na pravi način.

Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja - počela je glumica za Hello, pa je dodala:

- Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala ‘Bolji život'.

Foto: Instagram

Lidija Vukićević

 

Lidija Vukićević oduvek je negovala prirodnu lepotu, ali, kako kaže, nema ništa protiv plastičnih operacija i estetske hirurgije.

Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se pre ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete da prepravite celo telo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više. Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manje i kažem sebi: ‘Ući ćeš u njih’. To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lana

22.03.2024 19:17

A bez filtera ...