MELINA DŽINOVIĆ UHVAĆENA U LAŽI! Pretila tužbama kad se pričalo o razvodu, Haris je na kraju raskrinkao za sve pare!

Autor:

Zabava

15.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreatorka je pričala da se nije razvela, kad uveliko nije živela u vili.

MELINA DŽINOVIĆ UHVAĆENA U LAŽI! Pretila tužbama kad se pričalo o razvodu, Haris je na kraju raskrinkao za sve pare!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen Paparaco lov

Javnost danima bruji o razvodu pevača Harisa Džinovića i Meline Džinović, najviše zbog toga jer je sada pevač izašao sa pričom u javnost da ga je kreatorka napustila maltene pre godinu dana, tako da je ona sada uhvaćena u laži! Naime, Melina je svima pričala da se nije razvela od Harisa u trenucima kada nije ni živela sa njim i decom u vili, a pripadnicima sedme sile je čak pretila tužbama ako objave vest o to da više nije s pevačem u vezi. 

- Ko kod da je pitao Melinu vezano za razvod, ona je pričala da je sve u redu i da niko ne treba da priča o takvim glupostima. Svima je pričala da se ne bave lažima, a ona je zapravo od početka jedina koja je lagala sve vreme, što je na kraju Haris i potvrdio - kaže izvor.

Foto: ATA Images

Haris i Melina Džinović

 

Pevač je podsećamo, u velikoj ispovesti ispričao kako se nosi sa rastankom, ali i kako su deca podnela Melinin odlazak iz kuće.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Džinović za "Unu", pa je dodao:

Đina i Kan su već skroz odrasli. Imaju po 19, 20 godina. Oni su skoro ljudi formirani, imaju svoj način razmišljanja, stavove, prema tome žive dobro i žive ovde. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom tako da život ide dalje i ide dobro. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading