SORAJA SE USNIMILA TOKOM ZEMLJOTRESA U CRNOJ GORI: Snimak iz kreveta izazvao HAOS na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prva stvar koju je uradila!

SORAJA SE USNIMILA TOKOM ZEMLJOTRESA U CRNOJ GORI: Snimak iz kreveta izazvao HAOS na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Rano jutros teritoriju Crne Gore potresao je zemljotres jačine 5.4 stepena po Rihterovoj skali, a tokom dana se dogodio još jedan potres, jačine 3,2 stepena. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste snimak koji je objavila Soraja Vučelić, na kome se vidi kako leži u krevetu tokom zemljotresa.

Dok su mnogi korisnici društvenih mreža delili slike i snimke iz Crne Gore koji su zabeležili trenutak potresa i posledice, Soraja je snimala sebe u četiri ujutru, obučena u čipkani donji veš, pokušavajući da zaspi tokom zemljotresa.

- Kako spavam dok je u toku zemljotres 5,2 Rihterove skale - napisala je ona uz provokativnu objavu iz kreveta, a u prvom planu bilo je njeno bujno poprsje.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja se usnimila tokom zemljotresa

Nakon što je objavila snimak, Soraja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, gde su mnogi izrazili svoje mišljenje o njenom ponašanju tokom zemljotresa. Dok su jedni osuđivali njen postupak, drugi su se zabavljali situacijom, stvarajući različite "mimove" i komentarišući njen izbor da se snima u takvom trenutku.

Inače, Soraja je tokom zemljotresa dobila poruku upozorena na svom mobilnom telefonu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Soraja dobila obavešenje o zemljotresu

Zemljotres u 4.06 h. Možda ste osetili podrhtavanje. Početna procena magnitude je 5,1 na otprilike 86,5 od epicentra - pisalo je u upozorenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading