VODITELJU HITNO ZAKAZANA OPERACIJA: Za dlaku izbegao smrt - lekari bili zapanjeni analizama!

Autor:

Zabava

14.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelju otkrivena opasna bolest na redovnoj kontroli.

VODITELJU HITNO ZAKAZANA OPERACIJA: Za dlaku izbegao smrt - lekari bili zapanjeni analizama!

Foto: printscreen/RTVPink

Voditelj Zoran Pejić Peja prošle godine je imao dramatično iskustvo, kada su lekari hitno zakazali operaciju srca, nakon što je problem otkriven na redovnoj lekarskoj kontroli. Iako nije osećao nikakve simptome, sistematski pregled je otkrio da su mu dva krvna suda bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto. Odmah je zakazana operacija, tokom koje su mu sva tri krvna suda zamenjena.

Peja je istakao da je imao veliku podršku i pomoć od svojih prijatelja, posebno ističući prisustvo Hasana i Mikija Dudića, koji su bili uz njega kako pre, tako i posle operacije. Takođe, istakao je značaj podrške svoje porodice, naglašavajući bliskost sa svojim sinom Jovanom i sinom Mikijem, koje vidi kao jednako važne članove porodice.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Zoran Pejić Peja

 

- Otišao sam da se prekontrolišem u jednoj privatnoj klinici, samo zato što su mi bili sponzori u emisiji, inače nisam osećao da imam bilo kakav problem, naprotiv bio sam super. Ali pošto je to bio sistematski pregled, krenuo sam od jednog do drugog specijaliste, i tako mic po mic, stignem do kardiologa. Doktorka detaljno je sve pogledala i kaže mi sva ozbiljna da moram na rendgen. Odem, a snimak haos! Od tri krvna suda, dva su bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto - rekao je Zoran Pejić Peja za medije.

- Odmah smo zakazali operaciju. Onda je doktor rekao da mi sva tri zamene, tako da sam sad, što se toga tiče kao nov. Ali moram da strogo pazim, da se čuvam i dalje, prosto sada se za mene menja način života - rekao je Peja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading