IME TEYA DORINOG PLESAČA HITNO IZBACILI SA SPISKA: Osmislio skoro ceo nastup, pa dobio ŠUT-KARTU!(FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Region bruji o skandalu koji se desio posle PZE, a pevačica se ne oglašava!

IME TEYA DORINOG PLESAČA HITNO IZBACILI SA SPISKA: Osmislio skoro ceo nastup, pa dobio ŠUT-KARTU!(FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Splitski plesač i koreograf Alen Sesartić, bio je u sastavu kreativnog tima pevačice Teya Dore, koja je pobedila na ovogodišnjem Izboru za Pesmu za Evroviziju. Ipak, njegovo ime nije navedeno u ekipi koja je radila na osmišljavanju nastupa i kompletne produkcije i koreografije, kako kaže, iz nepoznatg razloga, a samo se zapravo nije pojavio na jednoj probi. 

Alen tvrdi da mu nije jasno zašto nije nigde pomenut, iako je uredno sarađivao sa čitavom ekipom, a da nema zle krvi, pokazuje i činjenica da je Teya Dori uredno čestitao na pobedi, ali nije dobio odgovor. 

Foto: Instagram printscreen

Alen sa Teya Dorom

 

- Ne znam šta se desilo, ali sam samo primetio da mog imena nema, a bio sam deo ekipe koja je osmišljavala sve vezano za ovaj projekat i pesmu. Ni sa kim nisam bio u svađi, samo se nisam pojavio na dve probe, međutim, na vreme i uredno sam javio da sam bolestan i da moram da odsustvujem - kaže Alen na početku za Republiku i dalje otkriva:

Foto: Instagram printscreen

Dokazi i skice vezane za koncept nastupa

 

- Bez obzira na sve, ponosan sam na to što sam sa svojom kreativnošću i idejom doprineo pobedničkom nastupu. Ovo je svetski i nešto drugačije, ali ne bih pričao o svemu ovome namerno. Jednostavno, samo ne volim da se tako neko ophodi prema mom radu. Radio sam sa svetskim zvezdama, dugo radim ovaj posao i nikad nisam bio u situaciji da se ovako nešto desi. Nije čak u pitanju ni neka moja sujeta, ja sam osoba koja će lako da prizna da ima boljih, čak to i otvoreno kažem. Ali ova situacija je skroz nejasna.

Foto: Instagram printscreen

Alenova objava na Instagramu

 

Alen, nam je otkrio i da je imao veliku podršku da istupi sa spornim činjenicama.

- Oglasile su se brojne kolege i poznate ličnosti jer znaju kako radim. Znači mi svaka podrška i stvarno bih voleo da čujem šta je pozadina svega ovoga - rekao je plesač za naš portal.

Uredno smo kontaktirali PR tim pevačice kako bismo pitali za više detalja o tome šta se zapravo desilo, ali oni nisu odgovarali na pitanja sve do objavljivanja teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kalabaster

14.03.2024 11:06

pa nema te jer ako se procuje da hrvat radio za pesmu srbije za evroviziju bice skandal i pesma nece pobediti. ovako dobro proslo