HRVATSKI PREDSTAVNIK PROGOVORIO O TEYA DORI: Uputio direktno Srbiji poruku pred Evroviziju, pa Prijovićku poručio OVO!

Autor:

Zabava

12.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bejbi Lazanja bez zadrške!

HRVATSKI PREDSTAVNIK PROGOVORIO O TEYA DORI: Uputio direktno Srbiji poruku pred Evroviziju, pa Prijovićku poručio OVO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske na "Evroviziji ", koji se trenutno najbolje kotira na kladionicama, za domaće medije, govorio je o srpskim pevačicama Aleksandri Prijović i Teya Dori.

Lazanja kaže da mu se pesma "Ramonda" naše predstavnice jako sviđa.

 

 

- Sviđa mi se, top mi je. Drago mi je da je ona pobedila, jedva čekam da se upoznamo. Već su počeli komentari kako mene upoređuju sa Karijom, a nju sa Lorin. Mislim da bi bilo najlogičnije da sa vašim evrovizijkim predstavnikom snimim duet, s obzirom na to da smo oboje u istim vodama. Ja sam otvoren za saradnju.

Bejbi je čestitao i Aleksandri Prijović na spektakularnim koncertima u Hrvatskoj.

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

 

Meni je drago. Žena treba biti ponosna, uspela je ono što je malo ko. Svaka joj čast. Meni je zato bilo drago. Meni je bila čast kada sam je na Jutjub trendingu prestigao, jer je ona ogromna zvezda. Aleksandra, očigledno ti dobro ide i samo tako nastavi - rekao je Marko za "K1 TV".

- Od rezerve da sam prvi na kladionicama. Ja nisam mogao verovati kada su me stavili u rezervu, pa kada sam nastupio i pobedio, pa sad prvi na kladionicama. Ne verujem, svaki dan novi šok. Dosadan sam sa tim, ali ne mogu da verujem, šta ću - rekao je Bejbi, pa otkrio kako teku probe za Malme:

Foto: ATAImages

Teya Dora

 

- Mi smo bili na probama, ja sam izvrnuo vrat i sad ga jedva pomeram. Nisam se dobro istegnuo i zagrejao, pa sam izvrnuo vrat, ali osim toga teku dobro.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading