USPEŠNI BIZNISMEN IZNENADIO JOVANU JEREMIĆ: Dragan u romantičnom izlasku ovim detaljem skrenuo pažnju na sebe (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stanković izeo Jeremićku na večeru, a svi gledali u njega.

USPEŠNI BIZNISMEN IZNENADIO JOVANU JEREMIĆ: Dragan u romantičnom izlasku ovim detaljem skrenuo pažnju na sebe (FOTO)

Foto: e-tock

Dečko Jovane Jeremić, biznismen Dragan Stanković, iznenadio je svoju lepšu polovinu za Dan žena skupocenim poklonom, a potom i romantičnom večerom.

Poznato je da popularna voditeljka sa svojim uspešnim muškarcem uživa i u svakodnevnom životu, ali svakako da je u posebnim prilikama obraduje na još posebniji način.

Tako je Dragan svoju lepšu polovinu izveo u jednu beogradsku kafanu, kako bi proslavili 8. mart, a njihova zajdnička slika, kao i obično, izazvala je veliku pažnju javnosti. 

Njih dvoje su pozirali za stolom skockani tip-top, a ovog puta, iako je popularna voditeljka bila svečano obučena, a na sebi imala i skupoceni nakit, pažnju je ipak skrenuo Draganov stajling, koji su mnogi komentarisali.

Naime, on je nosio plavu košulju, a na rukavima vez i to inicijala njegovog imena i prezimena. Očigledno je da i Dragan, poput svoje voljene Jovane, dosta računa polaže na svoj autfit, a pri tom kao i ona voli personalizovane stvari - pa tako i košulje.

-  "Ali vez na rukavu", "Jaoj, vidi ove inicijale na košulji", "Ovo je hit" - samo su neki od komentara ispod slike na društvenoj mreži.

Posećanja radi, Jovana je nedavno objavila spisak pravila za Osmi mart.

Republika

Foto: ATAImages, Shutterstock

Jovana Jeremić je i sama sebe počastila na praznik žena

Kako je naglasila tada putem storija na društvenoj mreži Instagram, Jovana nije želela da joj za Međunarodni dan žena iko kupi cveće, a zatim je otkrila da je samu sebe počastila.

Šoping je obavila nekoliko dana pred praznik, a sve ostalo što joj dođe - smatra samo bonusom.

Ne nadam se, ja sve svoje snove ostvarujem sama. Sve što mi dođe preko toga, to je samo bonus, ja kažem „ljubim Boga, a onda Bog preko nekog posebnog ljubi mene". Već sam kupila sebi poklon! Kupila sam brutalan parfem, jako skup. Jedinstven je, nema ga niko. Od kokosa je, manga i šlaga, ludilo! Ima i vanilu - otkrila je Jovana, koja nipošto ne odstupa od svog stava da muškarci za 8. mart moraju da budu inovativni i ne smeju da misle da mogu "na mufte i na jeftino da se provuku".

Očito je njen dragi uspeo i u tome!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading