DOVEŠĆU EVROVIZIJU U CRNU GORU: Boban Rajović đetićima garantuje uspeh, a evo ko će mu raditi POBEDNIČKU PESMU (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker se ponudio Crnogorcima, obećao da će im izgraditi i Arenu!

Folk pevač Boban Rajović tvrdi da će on biti taj koji će dovesti Evropu u Crnu Goru, ako mu Crnogorci pruže priliku da predstavlja njihovu državu na "Pesmi Evrovizije". 

Naime, poznati folker komentarisao je našu ovogodišnju predstavnicu Teyu Doru i pompu koja se podigla oko nje zbog toga što je na nacionalnom izboru pobedila Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja je sve vreme slovila za favorita. 

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora podelile naciju

Zatim se osvrnuo na to što on ima uslove da bude predstavnik tri države, te izrazio želju da to bude Montenegro iz kog vodi poreklo.

- Ja sam neko ko je rođen u Danskoj, živi u Beogradu, Beograd najviše volim, znači može bilo ko da se ljuti, ali to je moj omiljeni grad. Živim u Srbiji, ali poreklom sam iz Crne Gore. Tako da imam pravo da predstavljam sve tri te zemlje - rekao je Rajović, pa istakao:

- Samim tim što Crna Gora nikada nije pobedila na "Evrosongu", ja bih voleo da ja budem prvi koji će ispred Crne Gore pobediti, čisto da budem prvi u nečemu. 

Republika

Foto: ATA Images

Željko Joksimović je autor kog bi Rajović birao za "Evrosong"

On je izrazio nadu da će Crnogorci shvatiti njegove kvalitete i ponuditi mu ovako nešto.

- Valjda će prepoznati Bobana Rajovića i reći - konačno da dovedemo Evropu u Crnu Goru. Ja im garantujem da ću, ako ih ja budem predstavljao, dovesti Evropu u Podgoricu, samo ćemo morati da napravimo neki novi objekat, arenu, jer kad Boban Rajović bude nastupao na "Evrosongu" cela Evropa će doći u Crnu Goru i ja ću pobediti - samouvereno je poručio Boban, a onda otkrio i ko bi mu radio pobedničku pesmu: 

- Ko je na našim prostorima najcenjeniji na "Evrosongu" - to je moj dragi Željko Joksimović! Zamislite da mi on napravi jednu pesmu u etno fazonu i da je ja prenesem na Evropu sa svojom energijom, to bi bio pun pogodak. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Boban Rajović podržao Breskvicu

Pevač se osvrnuo i na trenutno goruću temu u Srbiji i podelu javnosti oko ovogodišnje pobednice Teya Dore i drugoplasirane Breskvice.

To pitanje sam čekao. Sada će mi se mnogi nasmejati, jer ja nisam imao vremena da to veče pratim ta dešavanja, ali sam posle video da je to najaktuelnija tema. Nekako ta Breskvica, ta mlada, talentovana devojka, nekako više nju poznajem, negu pobednicu koja će nas predstavljati. Iz tog razloga više poklanjam pažnju Breskvici. Moram priznati da mi se zaista ta pesma od Breskvice svidela, možda zato mi je ona jedina koja se izdvaja, iako nisam, kažem, to ispratio. Nisam znao za njene vokalne kvalitete, koje je tu pokazala, zaista zna da peva. Imala je nekih pehova unazad, pobedila je neke ljude koji su bili njeni pobornici, to što nije odnela pobedu ne treba apsolutno da je demorališe, nego treba jednostavno da nastavi svojim putem, jer stvarno dobro peva. Pobednici želim da ponovi uspeh Marije Šerifović, to je mnogo teško, ali eto ako se desi bićemo svi srećni i zadovoljni - zaključio je Rajović. 

Šta je još rekao o sinu, supruzi, porodici i pokojnoj majci, pogledajte u videu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading