SLAVLJE U DOMU LUNE ĐOGANI: Anabela objavila NIKAD VIĐENE fotografije sa svojom prvom naslednicom (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dens pevačica dirljivom objavom čestitala ćerki rođendan!

SLAVLJE U DOMU LUNE ĐOGANI: Anabela objavila NIKAD VIĐENE fotografije sa svojom prvom naslednicom (VIDEO)

Foto: ATA Images

Poznata pevačica Anabela Atijas odmah posle ponoći, 8. marta, oglasila se dirljivom porukom kojom je podsetila javnost da je pre 28 godina upravo na Dan žena rodila svoju prvu naslednicu Lunu Đogani.

- Mojoj kraljici srećan 28. rođendan. Ne znam kako se to desilo tako brzo, ali srećna sam, jer je još mnogo toga lepog pred nama. Do poslednjeg daha, lepa moja, voli te tvoja mama - napisala je Anabela uz niz fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

Naime, Anabela je za dirljivu rođendansku čestitku pripremila kolaž Luninih slika od najranijeg detinjstva do danas, a ispod objave su se nizale brojne čestitke, među kojima i  one od poznatih ličnosti, kao što je Dado Polumenta koji se raznežio na fotke majke i ćerke.

- Srećan rođendan od srca. Vaša emocija je nešto posebno - napisao je Polumenta.

Inače, Luna Đogani se i sama ostvarila u ulozi majke posle učešća u najpopularnijim rijalitiju i pobede u "Zadruzi  2", gde je srela supruga Marka Miljkovića.

Oni su se venčali u maju 2021. godine, a 15. juna je rodila njihovu prvu devojčicu Miju. 

U oktobru je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, kada je na svet došla i druga ćerka Lana. 

Luna i Marko su u međuvremeno dobro razradili svoj Jutjub kanala, od koga, pored privatnog biznisa, izdržavaju porodicu. Nedavno su pokrenuli i emisiju "Bunker" koja je naišla na dobar odziv kod publike.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Arsa

08.03.2024 13:14

Anabela je bila najveći hejter ćerki u z3 , nazivala je najgorim imenima , čitala i tukla , klela nerodjenu unuku . Sad glumaca brižnu majku . Majka monstrum lažljiva