VELIKO SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC: Čestitke stižu sa svih strana otkako je Hana objavila RADOSNU VEST (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je ponosna na obe svoje naslednice, sa kojima od malih nogu gradi odnos pun ljubavi i razumevanja.

VELIKO SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC: Čestitke stižu sa svih strana otkako je Hana objavila RADOSNU VEST (FOTO)

Foto: RTV Pink

Mlađa ćerka pevačice Nataše Bekvalac Katja proslavila je svoj šesti rođenan!

Naime, poznata mama podelila je slike sa proslave svoje mezimice i pokazala da je najponosnija na svetu. Čestitke su se nizale još od ponoći, kada je Katijina starija sestra Hana podelila njihove porodične fotografije uz najlepše želje upućene sestrici.

- Našoj Keti rođendan - napisala je Hana uz video sa slavlja.

Bekvalčeva, koja inače veoma polaže na vaspitanje svoje dece, ne krije koliko je srećna što se njene naslednice odlično slažu, uprkos razlici u godinama, te što u njihovoj porodici vlada velika bliskost i privrženost jednih drugima.

Ćerkica Nataše Bekvalac, baš poput svoje starije sestre, raste u prelepu devojčicu.

Pevačica se pobrinula da Katjina zabava bude baš onakva kako ju je slavljenica želela, a koliko je uživala dok je duvala svećice podelila je u objavi na društvenoj mreži. 

- Moj svet - poručila je Nataša uz sliku sa svojom mezimicom.

Foto: printskrin/instagram

 

Prethodo se Nataša pohvalila i porodično su bileim odmorom u Kotoru, kao i na Zlatiboru, gde su uživale u zajedničkim trenucima koje obožavaju da dele.

Iako pevačica ima sjajan odnos sa prvom ćerkom iz braka sa Danilom Ikodinovićem i odlično se nosi sa njenim pubertetom, ona je u više navrata isticala da je devojčica, koju ima sa drugim suprugom Lukom Lazukićem, od kog se razvela zbog porodičnog nasilja, njena prava slika i prilika.

Mala Katja je zbog svog dečjeg šarma, ne samo mamina, nego i mezimica cele porodice.

Podsećanja radi, Nataša svojim duhovitim izjavama često oduševljava svoje obožavaoce i celokupnu javnost, a nedavno je priznala da se s ovom pameću ne bi udala ni za jednog svog bivšeg muža, a poznato je da se tri puta udavala. 

Ipak, ona i u šali ima dozu ozbiljnosti, pa uvek naglasi da jednino što nikad ne bi promenila vezano za svoju prošlost jesu ćerke koje su joj najveća ljubav, sreća i životna radost. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading