VEDRANA RUDAN UDARILA NA TEYA DORU: Breskvica je za moju unuku MAJKA BOŽJA, ogorčena je što nije pobedila!

Autor:

Zabava

06.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata književnica progovorila o drami nakon takmičenja "Pesma za Evroviziju"!

VEDRANA RUDAN UDARILA NA TEYA DORU: Breskvica je za moju unuku MAJKA BOŽJA, ogorčena je što nije pobedila!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/jadranka Ilić, RTS Printscreen

Takmičenje "Pesma za Evroviziju" jedna je od glavnih tema u regionu od prošle nedelje, a posebno od finala i to zbog mlade pevačiec Anđele Ignjatović Breskvice. Name, pojedini njeni fanovi smatraju da pojedini članovi stručnog žirija nisu bili fer prema njoj i da su joj dali manji broj poena nego što znaslužuje. Sada je svoj sud o Breskvici, ali i pobednici Teya Dori dala popularna hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan.

Republika

Foto: Printscren TV Prva

Vedrana Rudan

- Pobednica i njena pesma mi se ne sviđaju. Makar ona imala fenomenalan glas, ja se ne razumem u glasove. Ja sam kao dete, volim pokrete, galamu, dreku, svetlo i efekte. Verovatno ima jako dobar glas cura, ali ja ne volim to - rekla je Vedrana, pa se osvrnula na Breskvicu:

- Ta Breskvica, o njoj ništa ne znam, ali je moja unuka ogorčena jer ona nije pobedila. Ona je za nju "Majka Božja". Ja Breskvicu nisam čula - istakla je Vedrana tokom svog gostvanja na "Prvoj".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora

Podsetimo, za 9. mart zakazanu su dva protesta ispreg zgrade RTS-a. Naime, Breskvicini fanovi dolaze da protestvuju i traže da se ponište rezultati stručnog žirija, te da se ona pošalje na "Evroviziju" kao pobednica SMS glasanja, dok je Teya Dorini fanovi tražiti da se ovo ne desi.

Breskvica je sinoć u emisiji "Amidži šou" prokomentarisala odluku žirija.

- Nisam očekivala ništa, jer ne volim da se razočaram, želim samo da im se zahvalim... i pozdrav za Dekija Petrovića, koji mi je dao 12 bodova. Kada su govorili ko je koliko dobio i kada su došli do Sajsi, ja sam slabovida, nisam videla ko je koliko dobio i onda mi je Heni rekao da mi je dala nulu. Želim da verujem da je sve bilo regularno, ne zanima me da li su bili neki dogovorila, sve je to prošlo, ja sam svima zahvalna. Sajsi ne poznajem, ne bih sela da popijem kafu sa njom, ali bih se upoznala sa njom, zašto da ne - rekla je Breskvica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading