TRAGIČNA SMRT ZVEZDE GRANDA I DALJE POTRESA REGION: Godinu tužnih dana bez pokojnog pevača - izgubio život u cvetu mladosti!

Autor:

Zabava

06.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt mladog pevača Nemanje Vukovića dogodila se pre godinu dana!

TRAGIČNA SMRT ZVEZDE GRANDA I DALJE POTRESA REGION: Godinu tužnih dana bez pokojnog pevača - izgubio život u cvetu mladosti!

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Prošlo je tačno godinu dana od kobne večeri kada je pevač Nemanja Vuković izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje. Nakon što je izašao iz svog vozila, na njega je naletio autobus, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i obožavaoce koji su tugovali zbog preranog odlaska talentovanog mladića.

Nesrećni događaj na auto-putu

Nemanja Vuković je bio svestan nakon sudara i razgovarao sa očevidcem na licu mesta pre nego što je pokušao da pređe auto-put. Nažalost, upravo u tom trenutku je autobus ga pregazio, ostavljajući sve prisutne u šoku i neverici.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Nemanja Vuković poginuo sa 22 godine

Poslednji trenuci života

Nemanjin prijatelj i saradnik Aleksandar Stević je podelio detalje o pevačevom poslednjem danu. Otkrio je da su se dopisivali pre nego što je Nemanja nastradao, planirajući da se vide posle Nemanjinog nastupa u Kovinu. Tuga i šok su bili očigledni u Stevićevim rečima dok je opisivao svoje poslednje kontaktiranje sa Vukovićem.

- Dopisivali smo se da se vidimo posle svirke u Kovinu. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto... Imali smo razne planove, ali džaba sad... Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu - ispričao je tada Aleksandar za "Kurir".

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Tuga za talentovanim Nemanjom ne jenjava

Sećanje na pevača

Nemanja Vuković je ostavio dubok trag u muzičkom svetu, učestvujući u popularnom takmičenju "Zvezde Granda" i ostavljajući snažan utisak na svoju publiku. Poslednji nastup imao je sa koleginicom Gogom Gačić, ostavljajući iza sebe uspomene na svoj muzički talenat i energiju koju je unosio na scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading