ŠOK OTKRIĆE! Breskvica priznala da je ZNALA da neće POBEDITI, otkrila šta se desilo pred FINALE ,,Pesme za Evroviziju"!

Autor:

Zabava

05.03.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica priznala da je osetila da neće proći u finalnoj noći!

ŠOK OTKRIĆE! Breskvica priznala da je ZNALA da neće POBEDITI, otkrila šta se desilo pred FINALE ,,Pesme za Evroviziju"!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica nakon održane ,,Pesme za Evroviziju", gde je zauzela drugo mesto, gošća je kod voditelja Ognjena Amidžića, u emisiji ,,Amidži šou", gde je progovorila o celokupnoj situaciji. 

Breskvica je priznala da je Teya Dora bila njen favorit, ali da je na dan finalne noći osetila da ona ipak neće proći i da će predstavnica Srbije biti baš njena koleginica. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica u emisiji Amig show

 

- To je šala! Ali neću više učestvovati! To je takmičenje gde sam se prijavila jednom i nema potrebe da se prijavljujem više. Nije mi bilo krivo, imam ja tu neku intuciju, znala sam da neću proći, osetila sam. Mislila sam da ću biti tužna, ali nisam! Moj favorit je period, posle mene mi je bila favorit, i stvarno mi je drago. Ja Teodoru mnogo gotivim! - ispričala je Anđela Ignjatović Breskvica u emisiji ,,Amidži šou". 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica u emisiji Amig show

 

- Nema nacionalističku poruku, nastala je u studiju, imao je pesmu koju niko ne želi... Tad kada su mi pustili, bila je drugačija, dopala mi se na prvu, ali bila je brža. Ne ide mi u prilog da izbacim takvu pesmu. Rekla sam da ostave sa strane i nazvao me je opet i rekao da dođem u studio, pustili su mi tu verziju i samo smo se pogledali i rekli da je to ,,Evrovizija". U poslednji trenutak smo se prijavili. Ne znam kako je nastao tekst, pisao je Relja Torino - rekla je Breskvica, pa dodala:

- Volim da kažem da ko kako razume pesmu, ja sam imala neki svoj način. Jedna žena je čula svog oca u toj pesmi, pa ko kako želi da čuje značenje, neka. Kao i svaka pesma, to je lepota muzike. Ne znam ni kako je počela ta priča, ja nisam takva. Svi vide da volim sve i svakoga i da podržavam, da poštujem svakoga. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading