BRESKVICA OTKRILA ISTINU O PESMI "GNEZDO ORLOVO": Priznala sve o AFERI da je poruka NACIONALISTIČKA, pa imala važnu poruku!

Autor:

Zabava

05.03.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica uživo u emisiji otkrila sve o pesmi ,,Gnezdo orlovo"!

BRESKVICA OTKRILA ISTINU O PESMI "GNEZDO ORLOVO": Priznala sve o AFERI da je poruka NACIONALISTIČKA, pa imala važnu poruku!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica nakon održane ,,Pesme za Evroviziju", gde je zauzela drugo mesto, gošća je kod voditelja Ognjena Amidžića, u emisiji ,,Amidži šou", gde je progovorila o celokupnoj situaciji. 

Breskvica je istakla i sve o aferi da je njena pesma ,,Gnezdo orlovo" nacionalisitčka pesma. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica Amig show

 

- Odlično sam, presrećna sam kako smo odradili nastup, imala sam ogromnu tremu... - rekla je Breskvica na početku, pa nastavila:

- Ponosna sam, mislim da smo lepo odradili posao... Očekivala sam ovo, iskreno, šta god da sam uradila, uvek se digla neka prašina. Ima onih koji me baš vole i oni koji me baš ne vole i onda se uvek svađaju... Oni meni donose isto, ne ljutim se na njih.

Gnezdo orlovo

- Nema nacionalističku poruku, nastala je u studiju, imao je pesmu koju niko ne želi... Tad kada su mi pustili, bila je drugačija, dopala mi se na prvu, ali bila je brža. Ne ide mi u prilog da izbacim takvu pesmu. Rekla sam da ostave sa strane i nazvao me je opet i rekao da dođem u studio, pustili su mi tu verziju i samo smo se pogledali i rekli da je to ,,Evrovizija". U poslednji trenutak smo se prijavili. Ne znam kako je nastao tekst, pisao je Relja Torino - rekla je Breskvica, pa dodala:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica Amig show

 

- Volim da kažem da ko kako razume pesmu, ja sam imala neki svoj način. Jedna žena je čula svog oca u toj pesmi, pa ko kako želi da čuje značenje, neka. Kao i svaka pesma, to je lepota muzike. Ne znam ni kako je počela ta priča, ja nisam takva. Svi vide da volim sve i svakoga i da podržavam, da poštujem svakoga. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading