TRAGEDIJA U RIBNIKARU "ZASLUŽNA" ZA USPEH TEYA DORINE PESME?! Zbog stravičnih scena stradale dece "Džanum" postao planetarni hit!

Autor:

Zabava

05.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta stoji iza Teya Dorinog hita "Džanum".

TRAGEDIJA U RIBNIKARU "ZASLUŽNA" ZA USPEH TEYA DORINE PESME?! Zbog stravičnih scena stradale dece "Džanum" postao planetarni hit!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Juznivetarfilm

Mlada muzička zvezda Teya Dora, koja je prošle godine postala poznata po pesmi "Džanum", osvojila je srca publike i stručnog žirija i ove godine će predstavljati Srbiju na takmičenju "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda". Iako je već stekla veliku popularnost, malo se zna o njenom privatnom životu, osim činjenice da je njena majka Jasna njena najveća podrška.

Pesma "Džanum" postigla je neverovatan uspeh, budući da je prevedena na čak 189 jezika širom sveta. Postala je viralni hit na društvenim mrežama, generišući milione postova na Instagramu, Fejsbuku i TikToku. Ova pesma je očigledno dotakla mnoge ljude širom sveta, što svedoči o njenom izuzetnom uticaju.

Dok jedni smatraju da je sjajan potez slanje Teya Dore na Evroviziju, s obzirom da je već svetu poznata upravo zbog pomenutog hita "Džanum", drugi su već krenuli da odgovaraju na ove komentare i obrazlažu šta je dovelo do popularnosti pomenute pesme.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Juznivetarfilm

Teya Dora

 

Naime, ovaj zvuk je na TikToku postao izuzetno popularan nakon masakra Koste Kecmanovića u prostorijama Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Ova tragedija zavila je Srbiju u crno, a mnogi su ovu pesmu smatrali odgovarajućom za snimke, koje su tada korisnici TikToka delili putem društvenih mreža, te su stranci takođe preuzeli "trend", ne znajući šta se iza istog krije.

- "Ja ne znam ni ko peva ovu pesmu", "Niko ne zna Teya Doru, znaju njenu pesmu, koja je, nažalost, postala popularna nakon masakra", "Bukvalno niko nije znao ko je Teya Dora"... - samo su neki od komentara na temu njenog hita.

"Ni do zadnjeg leta, ni do kraja sveta
Sudbina je moja kleta
Ova duša nema dom, ova duša nema ton
Crne zore, svеće gore, moje morе

Moje more, moje more
Moje more, moje more
Moje more, moje more
Moje more, moje more
" - glase stihovi pesme "Džanum".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading