DŽEHVI SE NADULO LICE! Pevačica imala veliki otok, morala da pomeri snimanja spotova!

Autor:

Zabava

04.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džehva je na Kipru doživela pravu neprijatnost.

DŽEHVI SE NADULO LICE! Pevačica imala veliki otok, morala da pomeri snimanja spotova!

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović otputovala je na Kipar s namerom da snimi spotove za pesme koje će se naći na njenom nadolazećem albumu, međutim, ona je naišla na veliki problem kada joj je afta izašla na licu, pa je sve morala da pomera.

 

Džehvi je iznenada otekla cela jedna strana lica, pa je morala da potraži i medicinsku pomoć. 

Džehva je to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. jedan od njih joj je postavio pitanje kako je, a ona je bez ustezanja odgovorila:

Foto: Instagram printscreen

Teodora Džehverović imala peh

 

- Nisam baš tako sjajno. Došli smo na Kipar da snimamo dva spota, međutim, meni je od stresa izašla takva afta, kao nikad u životu. Cela strana mi je od nje otekla. Neverovatno je kako mi život konstantno daje neka iskušenja. A inače, razumeće me samo onaj ko je aftu imao nekad - napisala je Teodora i objavila fotografiju kako izgleda.

Inače, pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz tešku operaciju na Badnje veče, kada je hitno hospitalizovana zbog puknute ciste na jajniku. Nakon napuštanja bolnice, Teodora je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila ko je bio uz nju tokom ovog izazovnog perioda - njena majka Džehva.

Četiri si popila, a juče sam ti rekla da popiješ jednu. Lažeš bre, samo kupuješ tablete, a ne piješ. Ne znam više dete šta da radim sa tobom - ljutila se mama Džehva, dok se Teodora smejala u pozadini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading