SNIMA SE FILM O POGINULOJ PEVAČICI! Otac Andrijane Lazić dobio šok-poruku! Otkrivamo nepoznate detalje!

Autor:

Zabava

04.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela situacija se prenosi na filmsko platno!

SNIMA SE FILM O POGINULOJ PEVAČICI! Otac Andrijane Lazić dobio šok-poruku! Otkrivamo nepoznate detalje!

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Misterija oko pogibije pevačice Andrijane Lazić i dalje zanima mnoge, jer nikome nije jasno kako je tek tako pala sa 24 sprata u Dubaiju, gde je bila na odmoru sa drugaricama. Kako Republika saznaje, sada je na Instagram profil stigla poruka koju je pročitao njen otac Nebojša Lazić, a u kojoj su producenti koji su u inostranstvu zainteresovani za to da se snimi film o celoj situaciji, kada naravno prođe godinu dana od smrti pevačice.

Foto: Shutterstock, Facebook, Pixabay.com

Andrijana Lazić

 

- Nebojša je komšijama rekao da mu je stigla poruka u kojoj se neki muškarac javio sa idejom da se o Andrijani snimi film. Oni su naveli sve uslove i rekli su da bi se radila kompletna rekonstrukcija celog događaja, a da bi se u dogovoru sa porodicom uradili detalji o tome kako se sumnja šta se zapravo desilo, odnosno da Andrijana potencijalno nije pala, već da se desilo nešto drugo - otkriva izvor za Republiku, koji je blizak porodici Lazić.

Zbog toga smo kontaktirali sa ocem pevačice, koji je rekao da još uvek na tu temu ništa ne bi da govori.

- Tačno je da je stiglo svašta, ali ne bih o tome. Svi šalju poruke na taj Instagram profil, ima ljudi koji ne znaju šta se desilo, a ja neke poruke i brišem. Nemam snage da čitam sve to - kratko je poručio Nebojša.

Foto: Facebook.com

Andrijana Lazić sa drugaricama

 

Inače, kako smo ranije pisali, izveštaj policije navodi da je reč o padu sa visine i nesrećnom slučaju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Porodica, posebno otac Nebojša Lazić, želi da sazna istinu o tome šta se zapravo desilo tog dana.

Mediji u Bosni prenose da su se pojedini pripadnici američkih i ruskih obaveštajnih službi zainteresovali za ovaj slučaj, posebno zbog Nebojše Lazića, koji je bio pripadnik MUP-a RS i učestvovao je u međunarodnim akcijama borbe protiv terorizma. Interesantno je da je smrt žena u Dubaiju retko predmet istrage, ali je Andrijanin slučaj bio izuzetak. Šef policije u Dubaiju je odlučio da zadrži Andrijanine drugarice radi dalje istrage, zbog sumnji u okolnosti pod kojima je došlo do smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading