GLEDAM ANDRIJANINE SPOTOVE PO CEO DAN I PLAČEM! Otac poginule pevačice se ne oporavlja od gubitka, ovo su NOVI detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro ćemo da napravimo pomen, ali nismo još uvek sigurni koji će dan biti, rekao nam je otac pevačice.

GLEDAM ANDRIJANINE SPOTOVE PO CEO DAN I PLAČEM! Otac poginule pevačice se ne oporavlja od gubitka, ovo su NOVI detalji! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Otac pokojne pevačice Andrijane LazićNebojša Lazić Zenga, otkrio nam je u ekskluzivnoj ispovesti detalje toga kako se porodica nosi s gubitkom, a pored ostalog, pričao nam je i na temu spotova koji su objavljeni na dan njene sahrane. Naime, Zenga stalno vraća pesme i spotove kako bi gledao naslednicu, te ga to vraća u vreme kad je sanjala da jednog dana postane popularna pevačica, ali je tragedija i Dubaiju sprečila sve. 

- Andrijanini spotovi imaju skoro pola miliona pregleda. Uvek ih gledam, svakog dana sa suzama u očima. Često čitam opis koji smo stavili u okviru Jutjub kanala, a koji nećemo da gasimo jer je to uspomena na nju - priča Lazić i nastavlja:

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Nebojsa i Andrijana Lazić

- Uskoro ćemo da napravimo pomen, ali nismo još uvek sigurni koji će dan biti. Najbliži će svakako biti obavešteni, dok ja radim na tome da dođem do više detalja toga šta sa tačno desilo u Dubaiju.

Podsećamo, Nebojša je sada za naš portal dao veliku ispovest o ćerki i o tome kako se porodica nosi sa velikim gubitkom.

Ne znam šta bih vam rekao. Ne osećam više ništa, svi u porodici smo van sebe i dalje. Moje ćerke više nema, ništa ne može da je vrati, ali imam sve uspomene na nju. Tek sam juče počeo da čitam šta se u medijima pisalo o njoj, pa sam ponovo ušao da pogledam spotove za njene pesme. Na slici koju vam šaljem moja ćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga. To je istetovirala moja mezimica. Ne znam više ko sam od bola.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading