ČOVEK JE U GODINAMA, NEKA SE PONAŠA KAKO TREBA! Sajsi MC odgovorila Braji na prozivke! Nije ga štedela nimalo!

Autor:

Zabava

04.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je bila britka na jeziku!

ČOVEK JE U GODINAMA, NEKA SE PONAŠA KAKO TREBA! Sajsi MC odgovorila Braji na prozivke! Nije ga štedela nimalo!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sajsi MC

Pevačica Sajsi MC bila je u žiriju na Izboru za pesmu za Evroviziju, a kako je pobedničkoj numeri "Ramonda", koju izvodi Teya Dora, dala maksimalan broj poena, to se kompozitoru nije svidelo, pa je počelo da je proziva na društvneim mrežama omalovažavajući njen lik i delo. 

I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci - napisao je on na društvenim mrežama, ali mu mlađa koleginica, koja se oglasila za portal SrbijaDanas, nije ostala dužna:

Foto: youtube.com/ Zenska Tv

Dragan Brajović Braja

 

Može gospodin Brajović da se pojavi sledeći put, neka ga pozove RTS i neka glasa da vidi kako je to. On svakako ima dovoljno kvalifikacija da bude na tom takmičenju. Ja poznajem njegov rad, ali takođe vidim iz njegovog komentara da on moj rad ne poznaje. Tako da bi kao neko ko je baš stariji, toliko stariji kolega, bih ga savetovala da se ponaša u skladu sa svojim godinama. Ako želi da priča o nečemu, trebalo bi da se informiše, ali bih volela da ga pozovu sledeće godine da on bude žiri. Svakako ima dovoljno kompetencije. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora

 

Sajsi se prisetila i njenog učestvovanja u Pesmi za Evroviziju prethodnih godina.

- Ja sam se na RTS-u zadnjih godina pojavljivala više puta, tako da ovo nije moje prvo pojavljivanje. Bila sam prošle godine na PZE-u u ekipi sa Savom Perovićem, gde sam mu pisala tekst, tako da sam u neku ruki bila deo tog takmičenja i prošle godine - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading