GROBARI JE PODRŽALI, A DELIJE LIKUJU FIJASKO! Snimak Breskvice kako psuje Zvezdu ŠOKIRAO javnost! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica u žiži skandala!

GROBARI JE PODRŽALI, A DELIJE LIKUJU FIJASKO! Snimak Breskvice kako psuje Zvezdu ŠOKIRAO javnost! (VIDEO)

Foto: RTS Printscreen

Prošle noći Srbija je izabrala u finalu ,,Pesme za Evroviziju" izabrala predstavnika, a odlukom SMS glasova i stručnog žirija, pobedu je odnela pevačica Teya Dora, koja će predstavljali našu zemlju sa pesmom ,,Ramonda". Njenoj koleginici Anđeli Ignjatović Breskvici izmakla je pobeda, a po društvenim mrežama kruže i teorije zbog čega se to desilo. 

Foto: RTS Printscreen

Breskvica Pesma za Evroviziju

 

Naime, mnogi su se prisetili snimka koji je letos kružio internetom i društvenim mrežama, kada je Breskvica vređala fudbalski klub ,,Crvenu Zvezdu" na svom nastupu. Zbog toga su mnogi komentari da je ovo jedan od razloga zbog kog Breskvica nije dobila veću podršku od strane SMS glasova. 

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora

 

Naime, Breskvica je u jednoj diskoteci odlučila da podgreje atmosferu tako što je zapevala vanvremenski hit Seke Aleksić "Crno i zlatno", a to je dovelo do delirijuma među publikom.

Međutim, prisutni u klubu nisu bili najglasniji tokom dela pesme u kojoj ide tekst, već kada se začuje matrica. Jasno je da su u pitanju bili navijači Partizana, pošto su ukomponovali da u tom delu vređaju Crvenu zvezdu.

- Si*aj, Zvezdo - grmela je publika, a Breskvica nije krila sreću i uživanciju.

 

 

Inače, Anđela je poznata kao velika navijačica Partizana, pa se ubrzo pročulo da na njenim nastupima ovo nije novitet, već da je deo ustaljenog repertoara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading