AKO MU DAJU DETE SVI TREBA DA SKOČIMO NA GLAVU! Prva izjava Ane Nikolić posle novog skandala sa Rastom i borbom oko deteta!

Autor:

Zabava

02.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica više ne ćuti!

AKO MU DAJU DETE SVI TREBA DA SKOČIMO NA GLAVU! Prva izjava Ane Nikolić posle novog skandala sa Rastom i borbom oko deteta!

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić oglasila se posle haosa koji se tiče njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste i ćerkice Tare, a vezano za starateljstvo nad detetom. Ona kaže da bi bilo suludo da se reperu dodeli starateljstvo nad detetom u kompletu, jer bi u tom slučaju svi trebalo da skočimo na glavu. 

Fantastično sam. Nema zbog čega ja da se držim, nek se drže drugi. Da li stvarno mislite da bi neko Rasti dodelio dete? Ne znam ako ova zemlja misli da to tako treba, da svi skočimo na glavu - rekla je Ana za Blic ispred svog stana u Beogradu.

Podsetimo, Ana Nikolić danas je u toku dana radije na svom Instagram nalogu podelila emotivni citat: "Svi mogu biti u kući, ali kada majke nema imaš osećaj da je kuća prazna", glasio je citat u kojem se pevačica pronašla - napisala je ona.

Foto: printscreen/K1 Televizija, ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Ana Nikolić i Rasta

 

Podsetimo, Ana je nedavno objavila privatne prepiske sa Rastom iz kojih se može zaključiti da je njihova naslednica Tara kod repera, a on je pevačici poručio da će moći da je vidi sledći put samo preko Centra za socijalni rad.

Nikolićeva je potom objavila i da su je izbacili iz roditeljskih grupa na aplikacijama predškolske ustanove koju Tara pohađa.

Ona se potom oglasila za domaće medije i udarila na Rastu.

On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - rekla je pevačica za Pink i dodala:

Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza - dodala je ona juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading