KAMERA SNIMILA JEZIV DETALJ PRED SAMOUBISTVO BRAČNOG PARA: Policija jasno videla JEDNU STVAR

Autor:

Hronika

02.03.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bračni par potresao celu Srbiju

KAMERA SNIMILA JEZIV DETALJ PRED SAMOUBISTVO BRAČNOG PARA: Policija jasno videla JEDNU STVAR

Foto: Shutterstock


Mladi bračni par, M.P.S. (23) i L.P.S. (25), juče je izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, ostavivši za sobom jezivu tragediju. Na njihovoj adresi pronađena su tela dvoje dece, što je izazvalo sumnje da su deca preminula nasilnom smrću. Istraga je u toku, a detalji ovog tragičnog događaja još uvek nisu potpuno razjašnjeni.

Uznemirenost stanara solitera

Reakcije stanara solitera na ovu tragediju su pomešane sa šokom i nevericom. "Svi smo uznemireni zbog toga. Šta je moglo mlade ljude da natera na takav korak da dođu u našu zgradu i da se popnu na krov," izjavio je jedan sredovečni stanar. Komšije su takođe izrazile svoje uznemirenje i neizvesnost u vezi sa ovim tragičnim događajem.

Detalji koji izazivaju podozrenje

Iako još uvek nema jasnih odgovora, pojedini detalji izazivaju podozrenje među stanarima. Prema nezvaničnim informacijama, komšija sa šesnaestog sprata čuo je prasak stakla u vreme kada se dogodila tragedija. Nakon što je izašao u hodnik, primetio je razbijeno armirano staklo na vratima, ali nije video osobu koja je to učinila. Ove činjenice dodatno komplikuju slučaj i ostavljaju prostor za špekulacije među uznemirenim stanarima.

Video nadzor kao ključni dokaz

Policija i Više javno tužilaštvo preuzeli su video zapis sa nadzornih kamera koji je pokazao ulazak mladog bračnog para u zgradu, držeći se za ruke. Ovaj ključni dokaz će biti od velikog značaja za istragu koja je pokrenuta povodom ovog tragičnog događaja.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading