ALBANAC RAZVUKAO SRPSKU ZASTAVU! Podržao Breskvicu uoči velikog finala, pa poslao poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao!

ALBANAC RAZVUKAO SRPSKU ZASTAVU! Podržao Breskvicu uoči velikog finala, pa poslao poruku! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica večeras se predstavlja na izboru za Pesmu za Evroviziju pesmom "Gnezdo orlovo", a na društvenim mrežama viralan je postao jedan Albanac, koji je podržao i koji je raširio srpsku trobojku!

Naime, Breskvica za svoju numeru govori da je prava srpska - misli na melodiju, tekst i ostale motive, ipak, pojedinci sa Balkana napali su je i optužili da je pesma genocidna.

Međutim, da pojedinci pa čak i iz Albanije imaju jaku reakciju na Anđelu, dokazao je upravo jedan Albanac na Tiktoku.

 

 

Popularni Beriša, snimio je video koji već broji milionske preglede, a posvetio ga upravo Breskvici. Naime, on je obučen u crvenu majicu sa velikim grbom Albanije stao ispred srpske zastave.

Tiktoker je u majici sa grbom dvoglavog orla, raširio srpsku zastavu, čak je i pomazio. Iako za pojedine deluje kao provokacija, Beriši to nije bio cilj.

On je pružio podršku Anđeli i čestitao joj na pesmi.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Anđela Ignjatović Breskvica

 

Svi smo pred Bogom isti. Da se svi volimo, niko nije parče zemlje odneo u grob - piše dok je sve vreme pokazivao rukama srce na srpsku zastavu - napisao je on uz video. 

Komentari vezani za ovo su podeljeni, pa su neki pisali da momak zbog spornog snimka može da ima velike probleme 

- Ovaj je poludeo! Mislim, uradio je pravu stvar što je razapeo našu zastavu, ali pitanje je kako će sve ovo Albanci da protumače! Nadam se da dečko sme da izađe na ulicu posle svega - glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading