PRVO SU JE NAPALI HRVATI, PA ALBANCI, A SAD... Jovana Jeremić razvezala jezik o Breskvici, pa se UPOREDILA SA NJOM!

Autor:

Zabava

02.03.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka pružila podršku mladoj pevačici pred finale!

PRVO SU JE NAPALI HRVATI, PA ALBANCI, A SAD... Jovana Jeremić razvezala jezik o Breskvici, pa se UPOREDILA SA NJOM!

Foto: ST/Nemanja Pančić,Instagram.com

Večeras će se održati veliko polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" i saznaćemo ko će predstavljati Srbiju na "Evroviziji" u Malmeu. Anđela Ignjatović Breskvica se izdvojila kao jedan od favorita, a sada je o njoj progovorila popularna voditeljka Jovana Jeremić.

Naime, Jeremićeva je istakla da je Breskvica njen favorit i da niko ne sme da je dira.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica se takmiči sa pesmom "Gnezdo orlovo"

- Breskvica je moj favorit, ona je ko lutkica. Ima moju podršku, svim srcem. Breskvica je kao med. Breskvicu niko ne sme da dira. Lutkica. Anđelčić. Đavolčić.

Potom je nastavila da hvali mladu pevačicu.

- Evo napadaju Breskvicu. Prvo su je napadali Hrvati. Pa Albanci. Pa "naši Hrvati". A sad je napadaju da sprema kupovinu glasova, tako i u mom poslu neki mladi kadrovi dođu pa mi prenesu da su me ogovarali. Ja mu kažem "što ti to slušaš?", kad si dobar normalno je da te ogovaraju, da te napadaju. Da nisi dobar, ne bi pričali o tebi. Prema tome, Breskvice, samo napred, mi ti pružamo svu podršku. I da ne pobedi, ona je pobedila. Ja bih volela da je ugostim, jer je volim i podržavam. Volim ljude koji imaju talenat, a ona je autentična, drugačija, ima specifičnu energiju - istakla je Jovana, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić podržala Breskvica

- Takvim ljudima je potrebna podrška, jer ih mali broj ljudi razume. Ja je razumem, jer takva sam i ja. Fenomenalna je mala, normalna je, zagovara ispravan sistem vrednosti. Ne mogu da podržavam nešto što je nastrano. Ja podržavam nekoga ko je sličan meni, a to je ona. Njen nastup ima simboliku Srbije, niko iz našeg naroda se ne bi postideo da ova devojčica ode i da je razbuca sve tamo - dodala je Jeremićeva, prenosi "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading