SPEKTAKL SE NASTAVLJA! Dragana Mirković rasprodala Zagrebačku Arenu i otvorila drugu! Evo u kojim gradovima će još pevati! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nastavlje veliku turneju!

SPEKTAKL SE NASTAVLJA! Dragana Mirković rasprodala Zagrebačku Arenu i otvorila drugu! Evo u kojim gradovima će još pevati! (FOTO)

Foto: ATAImages

Spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni, pevačica Dragana Mirković obeležila je četiri decenije karijere, a koliko je interesovanje publike za koncerte regionalne muzičke zvezde, svedoči i to što je dva meseca ranije rasprodala koncert u Zagrebu, da bi potom, na zahtev publike, otvorila i drugu Arenu u prestonici Hrvatske.

 Ubrzo slede i Kraljevo, Novi Sad, Niš i Podgorica.

Dragana će se tako sa publikom u Zagrebu družiti trećeg i četvrtog maja, ali pre toga, publika na Balkanu moći će da je vidi u Kraljevu, gde će sedmog marta nastupiti. Dan žena će publika moći da proslavi sa njom u Novom Sadu, dok će 15. marta imati koncert u Nišu. Draganinim spektaklom  22. marta biće otvorena i koncertna sezona u Podgorici a za ovaj događaj već vlada ogromno interesovanje. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković će pevati dva puta u Zagrebu za sada

Čitava turneja "Do poslednjeg daha", osim muzikom i emocijama, obeležena je i humanošću jer se muzička zvezda odrekla zarade u humanitarne svrhe, o čemu je i pričala.


- Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove četiri decenije karijere. Sa vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ući će u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima, jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj arena koji ću održati. Raduje me činjenica što zajedno učestvujemo u nečemu što je humano, jer sve što se ovde zaradi ići će upravo u humanitarne svrhe i na to sam ponosna - rekla je za medije pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading