KONSTRAKTA NA BINI MESILA HLEB! Nastup šokirao mnoge, evo kakve kostime je sa igračima sada nosila! (FOTO)

Autor: P. R. - D. L.

Zabava

29.02.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet ista priča!

KONSTRAKTA NA BINI MESILA HLEB! Nastup šokirao mnoge, evo kakve kostime je sa igračima sada nosila! (FOTO)

Foto: RTS

Pevačica Ana Đurić Konstrakta napravila je haos svojim nastupom na PZE, a na bini je mesila hleb, što je svima posebno zapalo za oko! Naime, Nakon avanture u Torinu, Ana Đurić Konstrakta je u nekoliko navrata tvrdila da je više nećemo gledati na Evroviziji, makar ne u ulozi glavnog igrača.

Kada je najavila pesmu "Novo bolje", Konstrakta se na društvenim mrežama oglasila simpatičnim videom, u kom vidimo kako je pre pola godine odbacivala mogućnost da ponovo bude na "Evroviziji", dok se nešto kasnije ipak predomislila.

Foto: RTS

kONSTRAKTA

 


- Nisam fan evrovizijskih povrataka", rekla je 11. aprila ove godine, a 13. maja je saopštila: "Neću ići opet na Eurosong" i na kraju 10. novembra promenila ploču: 


- Dobro, možda odem opet", te je usledila izjava: "Imam nešto novo, nešto bolje", koja je otkrila i stihove nove pesme.


Ana smatra da je ovo dobar način da ispromoviše novu pesmu, a sigurna je u kvalitet iste, pa će pokušati da drugi put predstavlja Srbiju na velikom muzičkom takmičenju u Švedskoj, u maju mesecu.

Foto: RTS

kONSTRAKTA

 


Inače, ona je imala dosta detalja na sceni koji su podsećali na prošlogodišnji nastup, kada je pobedila i otišla na Evrosong. Ona je imala bele kostime, maltene isti broj igrača na sceni, a u centru se nalazila i stolica na kojoj je sedela, dok su igrači igrali u krug. Njen nastup publika je pozdravila velikim aplauzom, pa nema sumnje da je i ove godine uspela da skupi simpatije publike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading