SENIDA ŠOKIRALA SLAVNOG KOŠARKAŠA! Posvetila mu pesmu za ROĐENDAN, ovo je sve iznenadilo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica iznenadila Luku Dončića!

SENIDA ŠOKIRALA SLAVNOG KOŠARKAŠA! Posvetila mu pesmu za ROĐENDAN, ovo je sve iznenadilo! (VIDEO)

Foto: instagram.com/senida_h

Luka Dončić, slavni slovenački košarkaš srpskog porekla, danas je napunio 25 godina, a posebno iznenađenje mu je priredila pevačica Senida, koja je svojim potezom pokazala koliko je "slaba" na njega.

Republika

Foto: instagram.com/senida_h

Senidah

Naime, ona je na današnji dan izbacila pesmu koja je posvećena čuvenom košarkašu. Numera nosi naziv "77", po Dončićevom broju dresa, a uz pesmu je izbacila i poseban vizual. Na njemu vidimo Senidu, koja ga bodri iz prvog reda, dok on gađa na koš.

- Srećan rođendan, mišica! Voli te tata - poručila mu je Senida, a uz opis je dodala tag Saše Dončića, Lukinog oca, koji je nekada bio košarkaš.

Luka je objavio Senidinu pesmu i dodao emotikon vatre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Luka Dončić (Ljubljana, 28. februar 1999) slovenački je košarkaš. Igra na pozicijama plejmejkera i beka, a trenutno nastupa za Dalas maverikse.

Bio je najkorisniji igrač juniorskog turnira Evrolige 2015. godine. Sa Realom je do sada osvojio Evroligu 2018. godine, tri puta je osvojio ACB ligu i dva puta Kup Španije a bio je i osvajač Interkontinentalnog kupa 2015. godine. Sa seniorskom reprezentacijom Slovenije je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine.

Luka je sin nekadašnjeg košarkaša Saše Dončića, koji je bio igrač mnogih slovenačkih klubova, kao i kraljevačke Sloge. Dončići su srpskog porekla iz sela Biča u blizini Kline.Luka je od malih nogu navijač Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading