OVO JE LJUBAVNICA MILETA KITIĆA?! Folkerova intimna fotografija otkriva ŠOK ISTINU?! Da li je moguće (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golišavog folk pevača startovala 48 godina mlađa devojka!

OVO JE LJUBAVNICA MILETA KITIĆA?! Folkerova intimna fotografija otkriva ŠOK ISTINU?! Da li je moguće (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznati folker Mile Kitić, koji je nedavno napunio 72 godine, izazvao je lavinu komplimenata na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografiju bez majice. Naime, na slici se može videti kako Mile odmara u raskošnoj vili na Dominikani, gde provodi vreme sa suprugom Martom. Iako se retko viđaju zbog njenog boravka tamo, folker nađe vremena da je poseti i provede vreme sa njom.

Međutim, kako je uspeo da oduševi svoje fanove svojim izgledom i mišićima, jedna korisnica koja je ostavila komentar ispod njegove objave privukao je pažnju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

Naime, profil pod imenom Sandra (24), koja je inače dve godine mlađa od Miletove ćerke Elene, ostavila je poruku ispod slike uz stiker srca i napisala: "Moj gospodin". Ovo izazvalo je iznenađenje kod mnogih, a dodatnu pažnju privukao je sam Kitićev odgovor, jer je lajkovao ovaj komentar.

Podsećanja radi, Marta Savić je nedavno je komentarisala svoj "otvoreni brak" koji ima sa Miletom.

Rekla sam na početku razgovora da mi je "ravno do Kosova," šta se priča... Prošli smo sve faze života i zaslužili smo da živimo slobodno i opušteno. Otvoreni smo jedno prema drugom i došli smo u te godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Život nam je dovoljno turbulentan zbog posla, a biti uspešan sve ove godine nije lako. Zajedno smo i kad nismo. Svaku odluku donosimo u dogovoru. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni - navela je pevačica i dodala da li postoji nešto što svom suprugu nikada ne bi oprostila:

Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading