CECA ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Pevačica se oglasila posle intervencije, evo što izostaje sa snimanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica morala da ode da primi terapiju!

CECA ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Pevačica se oglasila posle intervencije, evo što izostaje sa snimanja! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović završila je na infuziji nakon što je imala nekoliko virusa, zbog kojih je malaksala. Ona se oglasila, pa je za medije ispričala da je morala da primi nekoliko terapija.

Nešto sam nadrljala zadnjih 10 dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća, kašalj, non-stop sam na infuzijama. Inače, imam dobar imunitet ne znam šta je ovo, neka strašna epidemija - rekla je Ceca okupeljnim medijima, pa je priznala da ju je sin kritikovao:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

- Ja ne mirujem, nikako da se zalečim. To mi je sin upravo rekao "Molim te ženo napravi pauzu. Uvek uzmem da radim, volim i tako mi je lakše. Ne znam ko još voli da pod prehladom sedi kod kuće i ne radi ništa, prosto jasno vam je da ja nisam taj top žene - rekla je ona kroz smeh.

Inače, Cecin sin Veljko Ražnatović rekao je nedavno da bi voleo da njegovi naslednici Cecu Zovu baba, a ne Ceca, jer ona to nedozvoljava.

Foto: ST/D. Kadić

Valjko Ražnatović

 

Jasno mi je da Ceca ne smatra sebe babo, ali je činjenica da je ona je baba tom detetu. Neće te ono zvati "Ceco", kao što ni mene neće da oslovljava sa "Veljko" . Mislim da te stvari treba promeniti i što se mene tiče, uvek insistiram na tome da to bude tako- objasnio je Ražnatović.

Posle kraće bolesti, pevačica se pojavila danas na snimanju "Zvezda Granda", a dok je bila odsutna nju je zameni kolega Dragan Kojić Keba.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading