NAJVEĆA TAJNA O VEZI SA 15 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM: Elma Sinanović napokon prekinula tišinu, pa otkrila kompletnu istinu o novom dečku!

Autor:

Zabava

27.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o vezi Elme Sinanović sa 15 godina mlađim dečkom.

NAJVEĆA TAJNA O VEZI SA 15 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM: Elma Sinanović napokon prekinula tišinu, pa otkrila kompletnu istinu o novom dečku!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Elma Sinanović

Popularna pevačica Elma Sinanović nedavno je demantovala glasine o vezi sa 15 godina mlađim muzičarem. Iako je priznala da bi volela da joj se dogodi ljubav, to se i dalje nije desilo, te se osvrnula na ove glasine i otkrila šta se krije iza svega:

- To nije ništa tačno, ali svakako je lepa priča. I to 15 godina mlađi... (smeh) Bilo bi lepo da bude nešto tako, tako nešto da se desi, ali nažalost nije - rekla je Elma.

Takođe je otkrila i da li je spremna, ako joj se ljubav dogodi.

Republika

Foto: Ata images

Elma Sinanović

 

- Ne bežim ja od ljubavi, tako da bi bilo lepo da mi se tako lepe stvari i dese - zaključila je pevačica za Telegraf.

Inače, Elma Sinanović nedavno je otkrila detalje o svom preminulom suprugu, ističući da je on pokušao da je osvoji luksuznim poklonima, ali je na kraju pobedio emocijama.

- Ja sam ulovila čoveka koji je bio bogat, odnosno ulovio je on mene. Kupovao mi je stanove, automobile, kuće, sve mi je nudio, a ja nisam htela da budem sa njim. Nije uspeo tad", otkrila je pevačica. Na pitanje kako ju je na kraju osvojio, Elma je odgovorila: "Morao je da me voli, ne može da me kupi. Mislite da je meni u životu bilo sve sjano? Bilo je svega, problema, svađa... To je mali grad, tradicionalistički. Nije moglo tek tako. Morao je da me voli, pre svega. Ne možeš da me kupiš, ili da mi kupiš stan, ne možeš to da radiš. Žene greše i to muškarci vide u jednom momentu - priznala je Elma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading