DUŠKO TOŠIĆ POSETIO PLASTIČNOG HIRURGA! Rešio da se ulepša, pa sve podelio na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler stalno radi na sebi!

DUŠKO TOŠIĆ POSETIO PLASTIČNOG HIRURGA! Rešio da se ulepša, pa sve podelio na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Bivši fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić podelio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi kako pozira sa popularnim turskim doktorom, kod kog će po svemu sudeći da se podvrgne tretmanu transplatacije kose. 

Duško mnogim pripadnicama lepšeg pola važi za jednog od najprivlačnijih muškaraca na javnoj sceni, a kako se trudi da uvek bude u dobroj formi, sada planira da popravi neke "sitnice", pa se raspitivao kod kog doktora je najbolje da uradi pomenutI tretman. 

Foto: Instagram printscreen

Duško Tošić sa doktorom

 

Upravo zbog ove fotografije, mnogi misle da je Tošić presadio kosu ili da tek planira to da učini. Kako se vidi na istoj, suprug Jelene Karleuše fotografisao se sa jednim od najcenjenijih turskih lekara i fudbalerom Hatibom Hatčinsonom, a susret o kome se već neko vreme priča dogodio se ni više-ni manje, već na klinici gde se obavljaju ovakvi zahvati.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Duško Tošić

 

Fotografiju je prvo objavio doktor koji je, sumnja se, već uzeo pod svoje Duška i Hatibu, a u opisu slike je napisao: "Drago nam je što smo na našoj klinici mogli da ugostimo Duška i Hatibu", stoji u opisu.

Iako do sada nije bilo primetno da treba da poradi na svojoj kosi, izgleda da je Duško primetio da uvek ima mesta za poboljšanje i da neće prepustiti vremenu da radi protiv njega. Nakon što se ova fotografija pojavila u medijima, mnogi su pomislili da Karleušin izabranik već neko vreme ima probleme da očuva svoju gustu kovrdžavu kosu, te da je pri prvim znacima opadanja, najveće muške slabosti, odlučio da se obrati specijalisti u Turskoj. Isto je, spekuliše se, učinio i njegov kolega.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading