ŠOK PAPARACO! Duško Tošić na koncertu Dragane Mirković - Evo sa kim je bio u DRUŠTVU! (VIDEO)

Autor: M.P./O.B.

Zabava

17.02.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić pojavio se druge večeri na koncertu Dragane Mirković.

ŠOK PAPARACO! Duško Tošić na koncertu Dragane Mirković - Evo sa kim je bio u DRUŠTVU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, ATAImages

Večeras je u Beogradskoj areni održan koncert folk zvezde Dragane Mirković, a među mnogobrojnom publikom izdvojio se bivši fudbaler Duško Tošić. Tošić, koji je nedavno okončao svoju uspešnu fudbalsku karijeru, uživao je u muzici i atmosferi koncerta, okružen prijateljima i poštovaocima njegove karijere.

 

Ovaj događaj dolazi nakon nedavne posete koncertu Dragane Mirković, na kojem se sinoć pojavila i Duškova bivša supruga Jelena Karleuša. Iako su oboje bili prisutni na istom mestu sa danom razlike, hrabro su izbegli susret i uspeli da uživaju u koncertu bez ikakvih incidenata.

Duško Tošić je svojim dolaskom na koncert sa prijateljima, još jednom pokazao svoju ljubav prema muzici i podršku domaćoj estradi, dok je Jelena Karleuša uživala u pesmama svoje koleginice, dajući time primer zrelog i kulturnog ponašanja koje bi trebalo da se sledi.

Na koncertu su se mogli videti i drugi poznati sportisti, estradne ličnosti i javne ličnosti, a atmosfera je bila više nego euforična, uz hitove koji su podigli celu Arenu na noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, Jelena Karleuša je emotivnim postom čestitala Dragani jubilej:

Dragana Mirković, legendarni pevač i umetnik koji 40 godina vlada jugoistočnom Evropom, žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana, briše granice i jedinjuje u pesmama, humanista koji je dao milione za pomoć ljudima u nevolji bez obzira na veru i nacionalnost, prava SRPSKA MAJKA koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspeo u srpskoj muzici! Nežna i emotivna duša koja se u životu napatila, borila protiv nepravde i zla onih kojima je ljubav naroda prema njoj smetala i koja je pomogla meni kao detetu da stanem na noge. Ona je žena sa kojom se ja ne vidjam svaki dan, naprotiv, vidjamo se veoma retko ali je sela na prvi avion i došla da bude uz mene kad mi je umla majka, kad sam se od muke i problema ošišala do glave, branila kad su me napadali, volela kad su me mrzeli, razumela kad drugi nisu mogli, hvalila kad niko nije i videla iza moje maske... Njeno ime će zauvek sijati u našim tmurnim vremenima jer je ispisano zlatnim slovima! Čestitam na još jednom velikom uspehu, na prvih 40 godina karijere i da nam zauvek budeš okružena milionima fanova koji prepoznaju andjela u tebi! Zagrli svoju decu i slavi jer si uspela ono najteže a to je da ostaneš čistog srca - napisala je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading