ŽENA MI JE SPREMILA SVADBU, ZATO NIŠTA NIJE BILO TEŠKO! Sloba Radanović otkrio kakvi su mu utisci nakon gala slavlja! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.02.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač iskren do koske!

ŽENA MI JE SPREMILA SVADBU, ZATO NIŠTA NIJE BILO TEŠKO! Sloba Radanović otkrio kakvi su mu utisci nakon gala slavlja! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Folk pevač Sloba Radanović kaže da je njegova supruga Jelena bila zadužena za organizaciju oko svadbenog veselja, pa zbog toga nije imao puno posla oko priprema.

- Moja žena je organizovala svadbu, tako da mi nije nešto teško palo, a i oko promocije mi dosta pomogne kad se pravi. Jeste to teško, ali sve su to slatke muke. Svi su bili veseli stavarno. Jelena, ja, naši prijatelji, moja mama. Svi smo bili baš raspoloženi i mogu da kažem da ću sve da pamtim, maltene svaki detalj, priča Sloba za Republiku, pa je otkrio da li ga je neki poklon iznenadio:

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

 

- Pozitivnih je bilo, ali negativnih ništa. Bukvalno nije bila jedna jedina stvar za koju bi rekli da nije valjala. Pa meni je najlepši poklon što imam takvu suprugu i što sam dobio sina. To je nešto neprocenjivo.

Podsećamo, Sloba i Jelena Radanović nedavno su organizovali proslavu kako bi obeležili ne samo svoje venčanje, već i prvi rođendan svog sina Damjana. Na Instagramu se oglasila Jelena, otkrivajući misteriozni poklon koji je Sloba pripremio za njihovog sina. U pitanju je koverta sa porukom koju će Damjan otvoriti tek kada napuni 18 godina, 21. februara 2041. godine. Ovaj gest očigledno pokazuje duboku emotivnu vezu oca i sina.

Sloba se takođe oglasio putem društvenih mreža, ističući koliko uživa u ulozi oca. On je podelio svoje oduševljenje prvim godinama sinovljevog života, ističući važnost svakog trenutka provedenog sa sinom. Njegove reči odaju duboku emotivnu povezanost i ljubav prema sinu.

Ovaj gest nije samo simboličan, već predstavlja i duboko emotivni čin koji će imati posebno značenje za porodicu Radanović u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading