BAJA MALI KNINDŽA BACIO MLADENCE U TRANS! Zapevao kod Slobe na svadbi, sve se orilo na veselju! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera je dovedena do usijanja!

BAJA MALI KNINDŽA BACIO MLADENCE U TRANS! Zapevao kod Slobe na svadbi, sve se orilo na veselju! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Baja Mali Knindža zapevao je kod Slobe Radanovića i njegove supruge Jelene sinoć na svadbenom veselju, a kad se latio mikrofona gosti su poskalali da ga snimaju, pa je nastala prava makljaža! Kako nam je ispričao izvor sa lica mesta, on je mladencima ispunjavao želje, pa je sve bilo po meri. 

 

 

- Baja je mladencima zapevao pesmu "Ptico moja beli labude", a Jelena i Sloba bili su presrećni što je među prvima ustao da otpeva blok pesama. Gosti su poskalali da snimaju Baju, koji je na veselje došao među prvima, u dobrom raspoloženju, a poznato je da su Radanović i on dobri prijatelji - priča nam izvor. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba i Jelena Radanović

 

Podsećamo, Sloba i Jelena su tek nakon dve godine od tajnog venčanja u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji, upriličili slavlje, ali pored svadbe još jedan je lep povod - prvi rođendan sina Damjana. 

Sloba je na početku otkrio da neće imati prvi ples, ali i da će Jeleni zapevati "Tri u jednoj", dok će ona njemu posvetiti jednu Sekinu pesmu. Na pitanje da li imaju trenu, kratko su odgovorili:

- Imamo strašnu tremu jer se treći put venčavamo. Grozan mi je osećaj u venčanici, kao da sam u konzervi, steže me i žulja, jedva čekam da je skinem - rekla je Jelena.

Kko je danima kružila informacija da će gostima na svadbi zabraniti korišćenje telefona, upitali smo ih da li je to istina.

Nismo zabranili telefone, nego smo zamolili goste da ne postavljaju snimke na mreže gde se vide naša deca - poručio je Sloba, a Jelena se nadovezala:

- Mi prvo nismo hteli da otkrivamo ništa jer kreće Slobin šou ''Pevaj sa mnom'' gde će biti otkiveno mnogo detalja iz privatnog života, pa smo ove kadrove hteli da prikažemo tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading