"POSTAVITE SE U MOJE CIPELE..."! Predsednik Vučić istakao sa kakvim zlom se svaki dan suočava! I NJEGOVA PORODICA SVAKODNEVNO NA UDARU!

Autor:

Vesti

21.02.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najuvredljiviji način se izjašnjavaju o meni, prosute laži i uprkos tim pritiscima, a ljudima ni ne smete da kažete sve, jer je politika takva, morate da pazite da ne prekoračite granicu, ne služite se lažima, ne opsujete nikoga, bilo da govorite na ruskom, engleskom.

"POSTAVITE SE U MOJE CIPELE..."! Predsednik Vučić istakao sa kakvim zlom se svaki dan suočava! I NJEGOVA PORODICA SVAKODNEVNO NA UDARU!

Foto: TV Pink/printscreen

Samo se postavite u moje cipele jedan dan. Na dnevnom nivou dobijem 150 pretnji smrću. Moja porodica u celini na dnevnom nivou dobije oko 50 pretnji smrću. Na najuvredljiviji način se izjašnjavaju o meni, prosute laži i uprkos tim pritiscima, a ljudima ni ne smete da kažete sve, jer je politika takva, morate da pazite da ne prekoračite granicu, ne služite se lažima, ne opsujete nikoga, bilo da govorite na ruskom, engleskom, naglasio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom sinoćnjeg gostovanja na RTS-u u emisiji Takovska 10.

Govoreći o ekonomiji, Vučić je kazao da su javne finansije u "perfektnom stanju". 

 
- Malo koja država ima takvo stanje javnih finansija. Ne postoji firma kakva nam je država. Neka vam kažu ljudi iz MMF-a ko je najbolji đak -  rekao je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija drži inflaciju pod kontrolom, da ona iznosi 6,4 odsto i da pada i dalje i da ide ka zacrtanom cilju od 3 odsto.

- Pada nam inflacija i dalje, samo se sekiramo zbog ove nafte. Inflacija ide ka 3 posto, kao što smo rekli, penzioneri sa ovih 14,8 posto povećanja imaju realno povećanje 8,7 posto. Realno, ne nominalno. Dajte da zadržimo da to povećanje ima smisla, da ta inflacija ne samo da ostane na ovom nivou, nego da je spuštamo na ta 3 posto - izjavio je Vučić za RTS.

Po pitanju zaduživanja, Vučić je rekao da su tri problema sa kojima se države suočavaju, a prvi je kako naći dodatni jeftin novac.

- Drugi problem je kako da vam to ne utiče na deficit koji ove godine mora da bude 2,2 odsto. To je cilj koji smo sa MMF-om postavili - rekao je Vučić.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Anja

21.02.2024 10:01

Predsedniku je izuzetno tesko u ovakvoj situaciji a pojedini mu udaraju na porodicu.

Jelena

21.02.2024 11:11

Nije lako Vučiću nikako ni to kroz šta sam prolazi,a kada je još tu i pretnja njemu i njegovoj porodici tek to je pakao.

Marina

21.02.2024 11:11

Sigurno je jako teško biti predsednik jedne malene, a prkosne, nezavisne i nepokorne države!

Marija

21.02.2024 11:12

Vučićeva porodica dobije pretnje smrću zbog, njegove odgovorne politike koju vodi, kojom štiti interese Srbije.